Pustkowo 14.09.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Pustkowo 14.09.2015

Post autor: forumowicz »

Krysztof, najwiecej jest pokoi 2-osobowych, po przyjeździe od razu w recepcji dostajesz klucz do przydzielonego pokoju. Zabiegi są rozłozone na cały dzień, jest ich minimum 96 czy 98 , ale może być ich znacznie więcej , w zależności od schorzenia i od lekarza, są 4 wizyty lekarskie w trakcie. Zwrot kosztów następuje pod sam koniec turnusu , najlepiej zachować bilety jeśli będziesz jechał pociągiem czy autobusami. Jeśli będziesz jechał swoim samochodem , to wypełnia się jakieś oświadczenie .

pozdrawiam
krzysztofff
Na forum od: 01 wrz 2015 17:46
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysztofff »

A w jakich godzinach odbywaja sie te zabiegi od godziny... do... i czy w weekendy tez są? :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zabiegi są od 7 czy 8, do 16, oczywiście z różnymi przerwami , poza tym są jeszcze zajęcia relaksacyjne i różne wykłady , te moga być miedzy 16, a 19 . W soboty zabiegi są bodajże do obiadu, a w niedzielę wolne .
Bogdann
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2015 15:05
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Bogdann »

Witam
Nie wiem czy mogę tu zapytać, jeśli nie to przepraszam i proszę o info Wybieram się ze Słupska w/w terminie autem i jeśli jest ktoś chętny to zapraszam i proszę o kontakt
Pozdrawiam
gosica
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2013 18:20

Post autor: gosica »

Witaj Bogdann ,jeśli będziesz jechał przez Kołobrzeg , chętnie skorzystałabym . Ważny jest czas ,gdyż Kołobrzeg to miejsce mojej przesiadki .Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
iruchna1969
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2015 14:55
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: iruchna1969 »

Witaj Małgosiu . Odliczam dni i staram się nie myśleć o tym wyjeździe Moja mamuśka cieszy się na takie wyjazdy i nie może się doczekać a ja nie mam przekonania do tych zabiegów . Fajnie jest odpocząć od pracy i rodziny ale 24 dni to za długo . Skąd jesteś ? . Muszę przejechać całą Polskę to i może o Ciebie zaczepię . Jadę przez Warszawę , Poznań . Szczecin. W sumie planuję wyjechać w niedzielę z rana . Pewnie będzie fajnie i wesoło .