Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
AgaC pisze:W regulaminie wystarczyłby zapis,żeby nie utrudniać życia innym i zachować ciszę nocną. Wg mnie nie ma potrzeby,żeby kontrolować dorosłych ludzi, którzy dobrowolnie poddają się rehabilitacji.
Ja np jestem typem sowy i przymusowe siedzenie w pokoju od 22 jest dla mnie męką.
Niestety nie każdy "dorosły" jest na tyle dorosły, że można mu zaufać.
Po imprezce ludzie mają różne pomysły
AgaC, jeśli nie możesz spokojnie usiedzieć w pokoju po określonej godzinie, to pocieszę cię, że ta przypadłość jest uleczalna
Pokoje są dwuosobowe. Kilka osób mieszkało w dwójkach w pojedynkę. Tańce mogą być codziennie - przy muzyce z odtwarzacza. Zespół muzyczny jest tylko w piątki.
AgaC pisze:W regulaminie wystarczyłby zapis,żeby nie utrudniać życia innym i zachować ciszę nocną. Wg mnie nie ma potrzeby,żeby kontrolować dorosłych ludzi, którzy dobrowolnie poddają się rehabilitacji.
Ja np jestem typem sowy i przymusowe siedzenie w pokoju od 22 jest dla mnie męką.
Niestety nie każdy "dorosły" jest na tyle dorosły, że można mu zaufać.
Po imprezce ludzie mają różne pomysły
AgaC, jeśli nie możesz spokojnie usiedzieć w pokoju po określonej godzinie, to pocieszę cię, że ta przypadłość jest uleczalna
A gdzie napisałam,że chciałabym imprezować? Może miałabym ochotę na nocny spacer? Albo seans w kinie?
Jeżeli zapis byłby odpowiedni wystarczyłoby go egzekwować w przypadku zakłócania ciszy nocnej.
Jeszcze jedno- jeżeli uznam, że moje przyzwyczajenia i upodobania należy leczyć,to zwrócę się do lekarza. Myślę jednak, że na razie nie ma takiej potrzeby.
Hmmm...
No może. Nie słyszałam jednak nigdy, aby ktokolwiek nazywał imprezą spacer np z psem
Wg Twoich definicji bardzo dużo imprezuję. I to codziennie
Odniosłam się do stwierdzenia,że spacer można nazwać imprezą. Wiem, wiem- muszę Ci wytłumaczyć dokładnie, bo to dość skomplikowane, prawda?
Ale odpowiadając na Twoje pytanie- nie.
Nie spacerowałam z psem nocą, ponieważ w Uniejowie o godz 22 trzeba być w pokoju.