Uniejów 2015

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Uniejów 2015

Post autor: forumowicz »

AgaC pisze:W regulaminie wystarczyłby zapis,żeby nie utrudniać życia innym i zachować ciszę nocną. Wg mnie nie ma potrzeby,żeby kontrolować dorosłych ludzi, którzy dobrowolnie poddają się rehabilitacji.
Ja np jestem typem sowy i przymusowe siedzenie w pokoju od 22 jest dla mnie męką.
Niestety nie każdy "dorosły" jest na tyle dorosły, że można mu zaufać.
Po imprezce ludzie mają różne pomysły :shock:
AgaC, jeśli nie możesz spokojnie usiedzieć w pokoju po określonej godzinie, to pocieszę cię, że ta przypadłość jest uleczalna :idea:
forumowicz

Zumba? Wow :) jak byłam rok temu nie było :/
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

Jakie pokoje ? Czy są szanse na jedynkę ?
Czy tańce tylko w weekend ? :D
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 09:58
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: alcza »

Pokoje są dwuosobowe. Kilka osób mieszkało w dwójkach w pojedynkę. Tańce mogą być codziennie - przy muzyce z odtwarzacza. Zespół muzyczny jest tylko w piątki.
forumowicz

Kaowiec pisze:
AgaC pisze:W regulaminie wystarczyłby zapis,żeby nie utrudniać życia innym i zachować ciszę nocną. Wg mnie nie ma potrzeby,żeby kontrolować dorosłych ludzi, którzy dobrowolnie poddają się rehabilitacji.
Ja np jestem typem sowy i przymusowe siedzenie w pokoju od 22 jest dla mnie męką.
Niestety nie każdy "dorosły" jest na tyle dorosły, że można mu zaufać.
Po imprezce ludzie mają różne pomysły :shock:
AgaC, jeśli nie możesz spokojnie usiedzieć w pokoju po określonej godzinie, to pocieszę cię, że ta przypadłość jest uleczalna :idea:
A gdzie napisałam,że chciałabym imprezować? Może miałabym ochotę na nocny spacer? Albo seans w kinie?
Jeżeli zapis byłby odpowiedni wystarczyłoby go egzekwować w przypadku zakłócania ciszy nocnej.
Jeszcze jedno- jeżeli uznam, że moje przyzwyczajenia i upodobania należy leczyć,to zwrócę się do lekarza. Myślę jednak, że na razie nie ma takiej potrzeby.
forumowicz

AgaC pisze:A gdzie napisałam,że chciałabym imprezować? Może miałabym ochotę na nocny spacer? Albo seans w kinie?
Wymienione przez ciebie rozrywki również można nazwać imprezami. Wszystko jest kwestią zdefiniowania pojęć.
8-)
forumowicz

Hmmm...
No może. Nie słyszałam jednak nigdy, aby ktokolwiek nazywał imprezą spacer np z psem :)
Wg Twoich definicji bardzo dużo imprezuję. I to codziennie :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Aga imprezowiczko.... :lol:
Ale wiesz Kaowiec ma na wiele spraw swoją definicję pojęć.
forumowicz

AgaC pisze: Nie słyszałam jednak nigdy, aby ktokolwiek nazywał imprezą spacer np z psem :)
Będąc w sanatorium w Uniejowie spacerowałaś nocami z psem?
forumowicz

Odniosłam się do stwierdzenia,że spacer można nazwać imprezą. Wiem, wiem- muszę Ci wytłumaczyć dokładnie, bo to dość skomplikowane, prawda?
Ale odpowiadając na Twoje pytanie- nie.
Nie spacerowałam z psem nocą, ponieważ w Uniejowie o godz 22 trzeba być w pokoju.
ODPOWIEDZ