Revita Muszyna

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alisza63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 16:43

Revita Muszyna

Post autor: alisza63 »

Jadę 8 marca do Revity w Muszynie .Jeżeli ktoś ma skierowanie do tego sanatorium to proszę o kontakt.Może znajdzie się osoba tak miła która była w tym ośrodku i opisze warunki .Pozdrawiam alisza.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2013 19:51 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przenoszę do Oceń sanatorium
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Revita Muszyna

Post autor: grudzien »

w temacie "Oceń Sanatorium" znajdziesz opinie , skorzystaj z wyszukiwarki (okienko).
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Elisza,,,,,skorzystaj z zebranych juz informacji tu na forum.Byłam w Revicie ,wiec mozesz pytac o co chcesz na wszystkie pytania odpowiem.Serdecznie pozdrawiam
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sorki za bład..Alisza 63
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Witaj Alisza,
Byłam w REVICIE w sierpniu 2012 roku. Sanatorium trąci późnym Gierkiem, ale część pokoi jest wyremontowanych np. 4 piętro. Baza zabiegowa jest na miejscu, nieco uboga, ale personel robi wszystko by zadowolić kuracjuszy. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Organizują ogniska , a także fajne wycieczki :) Jeśli chodzi o tańce to jest tylko jedno miejsce do zabawy tzw Rybaczówka, która jest nieco oddalona od REVITY/trzeba przejść przez Poprad/.Kiedyś była w REVICIE kawiarenka , ale niestety stoi nieczynna :(
Sanatorium jest pięknie położone. Jest wiele miejsc spacerowych więc jak trafisz na fajne towarzystwo to napewno będziesz zadowolona.
Muszyna to małe miasteczko, nie ma w nim specjalnych atrakcji. Z tego co zaobserwowałam to najlepiej pojechać tam latem lub zimą na narty.
Jeśli chcesz więcej informacji to napisz do mnie na priv. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania:)
alisza63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

evora pisze:Elisza,,,,,skorzystaj z zebranych juz informacji tu na forum.Byłam w Revicie ,wiec mozesz pytac o co chcesz na wszystkie pytania odpowiem.Serdecznie pozdrawiam
Witam.Napisz proszę czy jest gimnastyka na powietrzu,ile jest zabiegów z NFZ .Czy są wycieczki bezpośrednio z ośrodka i dokąd.Jak wygląda pokój jednoosobowy i czy jest czajnik w pokoju ( taką ma rezerwacje).Czy tam naprawdę nie ma kawiarenki? Pozdrawiam Alisza.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

"Witam.Napisz proszę czy jest gimnastyka na powietrzu,ile jest zabiegów z NFZ .Czy są wycieczki bezpośrednio z ośrodka i dokąd.Jak wygląda pokój jednoosobowy i czy jest czajnik w pokoju ( taką ma rezerwacje).Czy tam naprawdę nie ma kawiarenki? Pozdrawiam Alisza."
:) Alisza odpowiem na Twoje pytania:
1/gimnastyka indywidualna jest w sali natomiast poranna przed 7:00 jest na ścieżce zdrowia nad Szczawnikiem- super sprawa bo przyrządy są takie jak na siłowni.
2/Wycieczki są na Termy Słowackie i Węgierskie , do Budapesztu, do Preszowa- Muzeum Wina, a także po Sądeczczyźnie i pobliskiej okolicy.
3/ Czajniki są w zapleczach kuchennych na każdym piętrze, tam są również zlewozmywaki, szafki, kosze na śmieci i lodówki.
3/ W pokoju 1 osobowym jest wersalka, telewizor, szafa ,stolik i fotelik.
4/ Nie ma kawiarenki niestety.
5/ Ja miałam 5 zabiegów do południa/ masaże są również po południu bo na nie jest dużo osób.
alisza63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Graszko serdecznie dziękuję za informacje. Jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym i nie wiem czy NFZ mnie nie odeśle z sanatorium.Będąc w szpitalu na oddziale rehabilitacyjnym nie mogłam skorzystać z wizyty u lekarza ogólnego bo nie płacą za podwójne leczenia.Dodzwonienie się do NFZ graniczy z cudem.Pozdrawiam Alisza.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

aLISZA ..o Graszka juz na wszystkie Twoje pytania odpowiedziała.Nic dodac nic ując.Tez mialam jedynkę i byłam bardzo zadowolona.Troche na nartach mozna pojeżdzic,albo popatrzec na super siatkarki,,,,mialam to szczeście ze akurat były mecze.Nic nie pozostaje zatem tylko Ci życzyc miłego pobytu.POzdrawiam :D :D :D
ODPOWIEDZ