Revita Muszyna
Revita Muszyna
Powód: Przenoszę do Oceń sanatorium
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Revita Muszyna
Byłam w REVICIE w sierpniu 2012 roku. Sanatorium trąci późnym Gierkiem, ale część pokoi jest wyremontowanych np. 4 piętro. Baza zabiegowa jest na miejscu, nieco uboga, ale personel robi wszystko by zadowolić kuracjuszy. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Organizują ogniska , a także fajne wycieczki
Sanatorium jest pięknie położone. Jest wiele miejsc spacerowych więc jak trafisz na fajne towarzystwo to napewno będziesz zadowolona.
Muszyna to małe miasteczko, nie ma w nim specjalnych atrakcji. Z tego co zaobserwowałam to najlepiej pojechać tam latem lub zimą na narty.
Jeśli chcesz więcej informacji to napisz do mnie na priv. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania:)
Witam.Napisz proszę czy jest gimnastyka na powietrzu,ile jest zabiegów z NFZ .Czy są wycieczki bezpośrednio z ośrodka i dokąd.Jak wygląda pokój jednoosobowy i czy jest czajnik w pokoju ( taką ma rezerwacje).Czy tam naprawdę nie ma kawiarenki? Pozdrawiam Alisza.evora pisze:Elisza,,,,,skorzystaj z zebranych juz informacji tu na forum.Byłam w Revicie ,wiec mozesz pytac o co chcesz na wszystkie pytania odpowiem.Serdecznie pozdrawiam
1/gimnastyka indywidualna jest w sali natomiast poranna przed 7:00 jest na ścieżce zdrowia nad Szczawnikiem- super sprawa bo przyrządy są takie jak na siłowni.
2/Wycieczki są na Termy Słowackie i Węgierskie , do Budapesztu, do Preszowa- Muzeum Wina, a także po Sądeczczyźnie i pobliskiej okolicy.
3/ Czajniki są w zapleczach kuchennych na każdym piętrze, tam są również zlewozmywaki, szafki, kosze na śmieci i lodówki.
3/ W pokoju 1 osobowym jest wersalka, telewizor, szafa ,stolik i fotelik.
4/ Nie ma kawiarenki niestety.
5/ Ja miałam 5 zabiegów do południa/ masaże są również po południu bo na nie jest dużo osób.