Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
klaraklara pisze:kochani bardzo fajnie i dzięki za wasze opinie bo i o to właśnie chodzi , napisała odnośnik Arkę ale nie chodzi mi o jakies tam fanaberie finansowe czy może prościej zwyczajnie snobizm, chodzi mi o taki jak w Arce kompleks to znaczy kawiarenki, lobby bar, kompleks SPA wiecie w Arce zima ,śnieg, deszcze jest tu co robić , koncert i wiele innych atrakcji nie ma nudy czy jest jeszcze w Polsce taki podobny kompleks?
i w moim przypadku nie ma mowy o żadnych półkach, Arka po sezonie nie jest tak droga.
klaraklara pisze:kochani bardzo fajnie i dzięki za wasze opinie bo i o to właśnie chodzi , napisała odnośnik Arkę ale nie chodzi mi o jakies tam fanaberie finansowe czy może prościej zwyczajnie snobizm, chodzi mi o taki jak w Arce kompleks to znaczy kawiarenki, lobby bar, kompleks SPA wiecie w Arce zima ,śnieg, deszcze jest tu co robić , koncert i wiele innych atrakcji nie ma nudy czy jest jeszcze w Polsce taki podobny kompleks?
i w moim przypadku nie ma mowy o żadnych półkach, Arka po sezonie nie jest tak droga.
a i chcę też poznać inne ciekawe miejsca czy to góry czy morze wszystko jedno.
Witam po raz któryś Klaro-a znasz Klinikę Pod Tężniami w Ciechocinku-wprawdzie to nijak się ma do Arki ale bardzo sympatyczne sanatorium z dwoma basenami-jeden solankowy,zespołem saun i dość bogatą bazą zabiegową,szwedzkim stołem,kawiarnią,restauracją,fryzjerem,kosmetyczką,a ceny bardzo przystępne i dość sporo promocji,byłem tam wiele razy i jak mam tylko możliwość to jestem tam parę dni w roku-Pozdrawiam
Bursztyn byl opiewany za swoj wyjatkowy klimat.O luksusikach nikt nie wspominal .Ja tam jezdze bo lubie starocie Przekladam nad gwiazdki atmosfere .Proponuje Rybniczanke .Na zewnatrz nie zapowiada tego co w srodku., To samo Albatros w Mielnie.
ARKA..... piękne sanatorium.Pięknie położone, wysoki standard zakwaterowania.... absolutnie nie ma do czego się przyczepić.Wszystko SUPER. Ale czy chciałabym spędzić tam trzy tygodnie? Wystarczy mi że byłam, widziałam, kawkę w obrotowej kawiarni wypiłam (polecam, widok niezapomniany). Ja zdecydowanie wolę inne klimaty, kameralny obiekt o równie wysokim poziomie. Jak dla mnie NIDA ZDRÓJ spełnia moje oczekiwania.... pozdrawiam.
Jeżeli chcesz się uniezależnić od warunków atmosferycznych to może pomyśl o SU Równica w Ustroniu - kompleks wielkością odpowiada chyba Arce. Nawet podczas jesiennej słoty czy zimowych zamieci gęstą siatką korytarzy i wind dotrzesz wszędzie suchą nogą - począwszy od kaplicy, sklepów, punktów usługowych, kawiarni, miejscach potańcówek na gabinetach zabiegowych, basenach czy grocie solnej skończywszy. Od tańca do różańca - rzekłbym - a kto wie, może pomożesz jak Ariadna, wyplątać się jakiemuś Tezeuszowi z tych labiryntów
Co do Arki - podobnie jak ewiko ... veni, vidi, i .... finito nie mój klimat
Pozdrawiam