Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jędruś jak znam życie to zapomną
Jestem rozdarta, mam totalne mdłości od tej kampanii a raczej ........ no dobra niech już zostanie "kampanii" bo inne określenia to same epitety się nasuwają
Niemniej jednak na głosowanie trzeba pójść
Pozdrawiam
Jestesmy MLODA DEMOKRACJA.Mlodosc uczy sie na bledach.Nie damy rady jedna kreska odciac tamtych czasow .Przejsciowka boli.Mam nadzieje ze nasze wnuki beda zyly w dobrym swiecie.Jestesmy Narodem o wielkich sercach i umyslach.Mamy piekny kraj.Nasz oddany glos to ziarko piasku na pustyni dziejow.To nasz przywilej i obowiazek .
Wybory
Czyli DEMOKRATYCZNY wybór Człowieka Znanego ,Prawego ..DOBREGO czy też Nawet Godnego Zaufania.
W tegorocznych wyborach będzie brało naście partii i komitetów .
Zadam ostentacyjnie PYTANIE Czy Znasz Osobę na która chcesz Głosować może ,ale jeżeli Ona nie dostanie się do Sejmu czy Senatu TWÓJ Głos przechodzi na Osobę z która nie masz przyjemności.
Kultura polityczna niejednokrotnie chyba po przekroczeniu 50 Mocno dziecinnieje bo miast oglądać wolę już oglądać chyba M jak Miłość czy Tysiąclecie o 4 Pancernych nie wspomnę.
Wszyscy obiecują Pamiętam gdy obiecywał Pan ..Gomułka , Gierek Kania Jaruzelski kolejni Później obiecywał i Wałęsa bodajże 100 mln o Panu Tymińskim nie wspomnę, był Kwaśniewski Kaczyński Komorowski
Czy ci ludzie COŚ ZMIENILI w Moim Życiu ??
ok
Wyprowadzili rosjan ,ale z pod jednej miotły wpadliśmy pod drugą.
Tragedia smoleńska ..zastanawiam się jak długo jeszcze Będzie dochodzona PRAWDA
Zadam pytanie czy powróci to choć Jedno wtedy utracone Życie jeżeli TAK to niech napierniczają niech szukają .
Każdy gdy rodzi się dostaje ŚWIECZKĘ świeci się tyle ile ma NIKT nie przedłużył Sobie Życia o 5 czy 10 lat.
Czy pójdę i będę głosował
Gdyby Dziś była partia czy stowarzyszenie np PPPP mieli by Mój Głos, Szkoda jedynie ,że wcześniej NIKT nie pomyslał nie stworzył INICJATYWY tych zabłąkanych tych którzy tak na Panią Kopacz jak i Szydło i ich partie patrzeć nie umieją o pozostałych nie wspomnę.
Wybór w niedziele będzie bardzo TRUDNY Dobrze ,że JEST JEDNO APOLITYCZNE MIEJSCE w tym internecie Nasze Forum i niech tak ZOSTANIE
-darek
Ktoś powiedział, że "demokracja" to najgorszy z możliwych systemów, tyle,że nikt lepszego nie wymyślił
Na wybory oczywiście, że pójdę, wszak nieobecni nie mają głosu.