Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wisia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 wrz 2013 19:21
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 13

Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015

Post autor: wisia »

Witam, ponawiam pytanie czy w tym terminie jedzie ktoś z Was do Szczawna Zdroju. Prośba napiszcie jakie są warunki zakwaterowania w Domu Zdrojowym ,dzięki
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015

Post autor: malgorzatas »

Witaj wisiu :kwiat: byłam kiedyś w Szczawnie Zdroju...jest to bardzo urokliwe miejsce...wiem że są tam super zabiegi...wszystko na miejscu..rozrywka tez niczego sobie...posiłki dobre...mam tam znajomych co sa tam częstymi bywalcami...i bardzo sobie chwalą...nie wiem nic o pokojach..
Ale bądź dobrej myśli...na początku to wszystko wydaje sie straszne ...a potem okazuje się że było wspaniale :serce: Pamietaj ze klimat to my stwarzamy...reszta to tylko dodatek...życzę Tobie..udanych zabiegów...i żebyś znalazła bratnią duszę..wszystko będzie dobrze...z pozdrowieniami Gosia
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

wisia pisze:Witam, ponawiam pytanie czy w tym terminie jedzie ktoś z Was do Szczawna Zdroju. Prośba napiszcie jakie są warunki zakwaterowania w Domu Zdrojowym ,dzięki
Witam Wisiu, byłam w wakacje w Domu Zdrojowym, bardzo miło wspominam pobyt, ale w dużej mierze zawdzięczam to towarzystwu. Pokoje są bardzo różne, część po remoncie, część jeszcze nie, ja byłam w pokoju 323, przed remontem, ale w dobrym stanie, baaaardzo duży, łazienka też duża, 2 umywalki, prysznic, toaleta, lodówka w pokoju, ale czajnika nie ma, wyjście na taras, ja palę więc dla mnie super. Posiłki.......nie wzięłam diety i Tobie też tak radzę. Potańcówki na parterze, dla na były super, można iść obok, do Młyna....jest wybór, co jeszcze chcesz wiedzieć? pytaj, pozdrawiam Asia :kwiat:
wisia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

dzięki Asiu właśnie tych pokoi się obawiam / są niezbyt pochlebne opinie /i o wyżywieniu też, a to okres świąteczny chciałoby się by było w miarę przyzwoicie no i na pewno nie w 4 osobowym, tragedia. Ale po Twojej opinii liczę ,że będzie OK :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

wisia pisze:dzięki Asiu właśnie tych pokoi się obawiam / są niezbyt pochlebne opinie /i o wyżywieniu też, a to okres świąteczny chciałoby się by było w miarę przyzwoicie no i na pewno nie w 4 osobowym, tragedia. Ale po Twojej opinii liczę ,że będzie OK :D
Musi być ok, innej opcji nie ma, kochana Edytka na fizjoterapii, super dziewczyna, jedź dzień wcześniej, jeśli chcesz dodatkowe info? na priv
wisia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Asiu, będę wdzięczna jeśli się ze mną skontaktujesz [email]
Ostatnio zmieniony 07 maja 2018 21:30 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
ODPOWIEDZ