Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015
-
wisia
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 17 wrz 2013 19:21
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 13
Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015
Witam, ponawiam pytanie czy w tym terminie jedzie ktoś z Was do Szczawna Zdroju. Prośba napiszcie jakie są warunki zakwaterowania w Domu Zdrojowym ,dzięki
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Szczawno Zdrój 10.XII-31.XII.2015
Witaj wisiu
byłam kiedyś w Szczawnie Zdroju...jest to bardzo urokliwe miejsce...wiem że są tam super zabiegi...wszystko na miejscu..rozrywka tez niczego sobie...posiłki dobre...mam tam znajomych co sa tam częstymi bywalcami...i bardzo sobie chwalą...nie wiem nic o pokojach..
Ale bądź dobrej myśli...na początku to wszystko wydaje sie straszne ...a potem okazuje się że było wspaniale
Pamietaj ze klimat to my stwarzamy...reszta to tylko dodatek...życzę Tobie..udanych zabiegów...i żebyś znalazła bratnią duszę..wszystko będzie dobrze...z pozdrowieniami Gosia
Ale bądź dobrej myśli...na początku to wszystko wydaje sie straszne ...a potem okazuje się że było wspaniale
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
Witam Wisiu, byłam w wakacje w Domu Zdrojowym, bardzo miło wspominam pobyt, ale w dużej mierze zawdzięczam to towarzystwu. Pokoje są bardzo różne, część po remoncie, część jeszcze nie, ja byłam w pokoju 323, przed remontem, ale w dobrym stanie, baaaardzo duży, łazienka też duża, 2 umywalki, prysznic, toaleta, lodówka w pokoju, ale czajnika nie ma, wyjście na taras, ja palę więc dla mnie super. Posiłki.......nie wzięłam diety i Tobie też tak radzę. Potańcówki na parterze, dla na były super, można iść obok, do Młyna....jest wybór, co jeszcze chcesz wiedzieć? pytaj, pozdrawiam Asiawisia pisze:Witam, ponawiam pytanie czy w tym terminie jedzie ktoś z Was do Szczawna Zdroju. Prośba napiszcie jakie są warunki zakwaterowania w Domu Zdrojowym ,dzięki
-
wisia
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 17 wrz 2013 19:21
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 13
dzięki Asiu właśnie tych pokoi się obawiam / są niezbyt pochlebne opinie /i o wyżywieniu też, a to okres świąteczny chciałoby się by było w miarę przyzwoicie no i na pewno nie w 4 osobowym, tragedia. Ale po Twojej opinii liczę ,że będzie OK 
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
Musi być ok, innej opcji nie ma, kochana Edytka na fizjoterapii, super dziewczyna, jedź dzień wcześniej, jeśli chcesz dodatkowe info? na privwisia pisze:dzięki Asiu właśnie tych pokoi się obawiam / są niezbyt pochlebne opinie /i o wyżywieniu też, a to okres świąteczny chciałoby się by było w miarę przyzwoicie no i na pewno nie w 4 osobowym, tragedia. Ale po Twojej opinii liczę ,że będzie OK
-
wisia
- Nowy Kuracjusz