kolejka do sanatorium 2013 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
Darek na co9 masz skierowanie do sanatorium? Może kupię twoją chorobę 
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Bardzo chętnie oddam za darmo i jeszcze dopłacęibizka pisze:Darek na co9 masz skierowanie do sanatorium? Może kupię twoją chorobę
Nie jest to Jedna przypadłość jest ich kilka ,ktore wspólni tworza niezla mieszankę
Nie polecam..
Ale dzięki za chęc zakupu
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Po przybliżeniu tematu wycofuję się z chęci zakupu
ale życzę Ci wspaniałego pobytu, zabiegów i pogody
-
forumowicz
W NFZ chyba na dzisiaj zakończyli pracę. Oj nie był dzisiejszy dzień dla mnie aż tak łaskawy, oj nie był.
Wczoraj stałam na 14983 szczeblu. Zeszłam tylko o 83 szczeble. No ale i tak jest nieźle. Jak nie w czerwcu to w październiku mogę wyjechać. Nie spieszno mi wszak od tygodnia dopiero chodzę na siłownię (po rocznej przerwie). Do sanatorium muszę trochę kg zrzucić, troszkę garderobę odświerzyć, a przecież przed nami święta, a potem remont mojej kuchni. Dlatego sanatorium musi trochę poczekać i czeka
Wczoraj stałam na 14983 szczeblu. Zeszłam tylko o 83 szczeble. No ale i tak jest nieźle. Jak nie w czerwcu to w październiku mogę wyjechać. Nie spieszno mi wszak od tygodnia dopiero chodzę na siłownię (po rocznej przerwie). Do sanatorium muszę trochę kg zrzucić, troszkę garderobę odświerzyć, a przecież przed nami święta, a potem remont mojej kuchni. Dlatego sanatorium musi trochę poczekać i czeka
-
beatricz
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 mar 2013 14:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Witam wszystkich wyczekujacych, jestem z nfz slaskie, moj nr na dzis 1021, czekam od lutego 2011, maz ma nr 8380 czekam od czerwiec 2011. W zwiasku z tym ze przyznano nam wspolny wyjazd moj termin sie wydluzy, poprostu czekam na jego termin, wczoraj udalo mi sie dodzwonic do Katowic i mila pani powiedziala ze przypuszczalmie bedzie to przelom czerwca/lipca zobaczymy czy tak bedzie, bede tu zagladala-pozdrawiam wszystkich