Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
-
forumowicz
Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
Z czasem telefony, esemesy są coraz rzadziej i coraz krótsze rozmowy. Bywa że po powrocie całkiem urywa się kontakt.Często poznani ludzie w sanatorium okazują się innymi niż są na co dzień . Wszyscy potrzebujemy miłości zrozumienia, gdy tego w domu nie mamy jesteśmy bardzo podatni na takie miłości sanatoryjne. Na pewno nie nie każda miłość kończy się po powrocie do domu. Ale tak często bywa.Wierzę że są wyjątki, ale ja osobiście ich nie znam. Wiem że są pary które przez wiele lat co roku spotykają się w sanatorium, ale czy to prawdziwa miłość? Zauroczenie? Nie wiem? Gdy spotykają się ludzie wolni na pewno ma to większą szansę przetrwania. Ale gdy w domu czeka mąż i dzieci wtedy bywa to trudne.
Ale myślę że inni mają ciekawsze, bardziej optymistyczne doświadczenia
-
forumowicz
-
forumowicz
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jako nadworny Klakier portalu Nasze sanatorium pozwolę sobie na małą dygresję .
W sanatorium od nie pamiętnych lat , w czasie totalnego relaksu , odprężenia , żadne z Nas nie czyni Czynów ,które wykraczały by poza Standarty!
My POPROSTU poznajemy Ciekawych Ludzi .
A pojęcie ROMANS nijak ma się do rzeczywistości wszak czasy określonej ETYKIETY mineły bardzo dawno a i Gentelmenów w smokingach czy tez frakach nie mowiąc o cylindrach nie uświadczysz ma to się równiez do Dam , ktore na tak zw tance nie idą w strojach wieczorowych tylko w bardziej frywonych.
Faktem jest ,że w santoriach Spotykamy ludzi z "najwyższej pólki " menagerow ,prezesow , dyrektorów --obeznanych w ..
sa również w większosci Osoby NIESZCZESLIWE szukające oparcia , a że ktos lapie się na piękna nie do konca prawdziwe Słowka On/ONA poprostu tego podswiadomie potrzebuje .. cóz Ja mogę na TO.
Niejednokrotnie gdy pojawiam się w santaoriach zawsze jestem soba ,klamstwo ma bardzo krotkie nogi a opowiastki o ..Fortunach i podbojach zawsze dzielę przez 10.
Fakt wiele osób poprostu Pragnie SZCZĘCIA ,które znajduje ,ale Szczęscia prawdziwego nie zawsze mozna znalesć w santorium ,ono nieraz jest blisko Nas a my tego nie widzimy.
Romans a może zauroczenie ..?
-
forumowicz
-
AGNIESZKA66
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2011 13:11