Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?

Post autor: forumowicz »

Temat rzeka ,ale no własnie jak? Może małżeństwem? Wielką miłością? A może rozczarowaniem?
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?

Post autor: ewa11 »

Poruszyłaś Kruszynko bardzo ciekawy temat. Z moich obserwacji wynika że różnie bywa z tymi romansami sanatoryjnymi. Na początku trudne rozstanie, potem telefony, esemesy. mętlik w głowie a szczególnie jak w domu czeka mąż lub żona.
Z czasem telefony, esemesy są coraz rzadziej i coraz krótsze rozmowy. Bywa że po powrocie całkiem urywa się kontakt.Często poznani ludzie w sanatorium okazują się innymi niż są na co dzień . Wszyscy potrzebujemy miłości zrozumienia, gdy tego w domu nie mamy jesteśmy bardzo podatni na takie miłości sanatoryjne. Na pewno nie nie każda miłość kończy się po powrocie do domu. Ale tak często bywa.Wierzę że są wyjątki, ale ja osobiście ich nie znam. Wiem że są pary które przez wiele lat co roku spotykają się w sanatorium, ale czy to prawdziwa miłość? Zauroczenie? Nie wiem? Gdy spotykają się ludzie wolni na pewno ma to większą szansę przetrwania. Ale gdy w domu czeka mąż i dzieci wtedy bywa to trudne.
Ale myślę że inni mają ciekawsze, bardziej optymistyczne doświadczenia :P Pozdrawiam wszystkich i życzę duuuużo miłości :P
forumowicz

Witaj Ewa11 :) Swietnie ujęte ,no własnie jestem ciekawa ...a nie wścibska :) jak to sie potem dzieje. :o
forumowicz

Nie wiedziałam ,że temat będzie taki trudny hm... :roll: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Kruszynko w sanatoriach nie romansujemy tylko się rehabilitujemy ;) :)
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

A po powrocie do domu ile trwa rehabilitacja po sanatoryjna?
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Czasami do następnej sanatoryjnej ;) :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

Jako nadworny Klakier portalu Nasze sanatorium pozwolę sobie na małą dygresję .
W sanatorium od nie pamiętnych lat , w czasie totalnego relaksu , odprężenia , żadne z Nas nie czyni Czynów ,które wykraczały by poza Standarty!

My POPROSTU poznajemy Ciekawych Ludzi .

A pojęcie ROMANS nijak ma się do rzeczywistości wszak czasy określonej ETYKIETY mineły bardzo dawno a i Gentelmenów w smokingach czy tez frakach nie mowiąc o cylindrach nie uświadczysz ma to się równiez do Dam , ktore na tak zw tance nie idą w strojach wieczorowych tylko w bardziej frywonych.

Faktem jest ,że w santoriach Spotykamy ludzi z "najwyższej pólki " menagerow ,prezesow , dyrektorów --obeznanych w ..
sa również w większosci Osoby NIESZCZESLIWE szukające oparcia , a że ktos lapie się na piękna nie do konca prawdziwe Słowka On/ONA poprostu tego podswiadomie potrzebuje .. cóz Ja mogę na TO.
Niejednokrotnie gdy pojawiam się w santaoriach zawsze jestem soba ,klamstwo ma bardzo krotkie nogi a opowiastki o ..Fortunach i podbojach zawsze dzielę przez 10.

Fakt wiele osób poprostu Pragnie SZCZĘCIA ,które znajduje ,ale Szczęscia prawdziwego nie zawsze mozna znalesć w santorium ,ono nieraz jest blisko Nas a my tego nie widzimy.
Romans a może zauroczenie ..?
forumowicz

Są zauroczenia i romanse i to drugie ............jak dłogo może trwać i z jakimi skutkami>?
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

Post autor: AGNIESZKA66 »

Witaj kruszynka!!!Zgadzam się w zupełności z darkiem...my tylko jedziemy wypocząć nie szukać wielkiej miłości...relaksujemy się szukamy ludzi z którymi możemy porozmawiać ,iść na spacer lub potańczyć!!!! może czasami zwierzyć i odetchnąć zastanowić się i dojść do wniosku że tak naprawdę nasze życie jest fajne udane i nie taki całkiem do bani jak nam sie wydaje :mrgreen: wystarczy złapać oddech i nabrać dystansu....pozdrawim
Zablokowany