Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: forumowicz »

dmpl90 pisze:Witam serdecznie
Ze zdumieniem czytam Wasze posty i melancholia zagląda mi w oczy. Czyżby wyłącznie nadmorskie ośrodki rehabilitacji oferowały dobry wypoczynek i ciekawy relax ? Mam skierowanie do Granitu w Szklarskiej Porębie i nie wiem czy się cieszyć z sąsiedztwa pięknych gór czy ubolewać nad skromnymi możliwościami w hierarchii atrakcyjności rozrywek. Jakikolwiek post otworzę wszędzie Kołobrzeg,Świnoujście itp.. Czyżby przy wejściu do innych sanatoriów widniał napis : " arbeit macht frei " ? medi, nopsik, ilem, ruda - przecież nie jeździcie rok po roku nad morze ! ? Jeżeli przytrafił się wam kiedyś był pobyt w górskim ośrodku napiszcie kila zdań, może moja melancholia przerodzi sie w euforię :)
pozdrawiam Max
W Szklarskiej bylem 2 razy , jest tam przecudownie piekny obiekt,basen,sauna i inne ciekawe atrakcje tym bardziej ,ze to zimowy okres.Tym razem Kolobrzeg ,ale mysle ze nie wazne gdzie ;) tylko jakie sie trafi towarzystwo,pozdrawiam I zycze udanego pobytu. 8-)
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: sk_ar »

Ze zdumieniem czytam Wasze posty i melancholia zagląda mi w oczy. Czyżby wyłącznie nadmorskie ośrodki rehabilitacji oferowały dobry wypoczynek i ciekawy relax ? Mam skierowanie do Granitu w Szklarskiej Porębie i nie wiem czy się cieszyć z sąsiedztwa pięknych gór czy ubolewać nad skromnymi możliwościami w hierarchii atrakcyjności rozrywek. Jakikolwiek post otworzę wszędzie Kołobrzeg,Świnoujście itp.. Czyżby przy wejściu do innych sanatoriów widniał napis : " arbeit macht frei " ? medi, nopsik, ilem, ruda - przecież nie jeździcie rok po roku nad morze ! ? Jeżeli przytrafił się wam kiedyś był pobyt w górskim ośrodku napiszcie kila zdań, może moja melancholia przerodzi sie w euforię :)
pozdrawiam Max
dmpl90 mi się wydaje ze wypoczynek i rehabilitacja jest w każdym ośrodku a świnoujskie i Kołobrzeg a w szczególności Kołobrzeg ma dużo imprez typu parkietoterapia od godziny 15 do 17 i 19 do 22 Dla każdego coś dobrego :)
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: nospik »

ze szklarskiej też będziesz zadowolony. Sam bym tam chętnie pojechał :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

pozdrawiam Max
Max, jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki ;) :twisted: :twisted: Jak dostanę góry podziękuję i ...poczekam na Kołobrzeg bo ....jestem upartą oślicą ,na dodatek nie bardzo potrafię usiedzieć na miejscu(listopad w górach ? brrr) ,nie cierpię gór i kocham ciepełko tam gdzie bytuję i można by te iiii mnożyć i mnożyć i tak w sumie wyjdzie na to że tylko i wyłącznie Kołobrzeg :roll: A ....chciałabym jeździć do sanatorium raz w roku ...miło byłoby :twisted: :twisted: :twisted: :D
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Medi to Ty powinnaś do Egiptu latać :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Nospik :kwiat: ale w Egipcie nie ma Niwy ......i dlatego Medi tam nie lata ;) :lol: :lol: :lol:
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ale w Egipcie można za to się rozerwać (dosłownie) :twisted: :twisted: :twisted:
forumowicz

Siemka :) im bliżej wyjazdu tym mniej czasu na wszystko,myślę ,że Kołobrzeg to wynagrodzi :D Krzysiek widzę ,że humorek dopisuje , towarzystwo ok. ,balety też,czyli impra na 1OO % i tak trzymaj :D Sk-ar przyznaję Ci całkowitą rację Kołobrzeg tętni życiem cały rok , a jeszcze jak ma się fajną ekipę to już nic więcej nie potrzeba :lol: byłem w tym roku w styczniu i było rewelacyjnie a teraz pewnie będzie jeszcze lepiej :lol:

siemka im bliżej
forumowicz

Dmpl9O dwa lata temu byłem w Iwoniczu CRR,zabiegi ok. basen na miejscu , kawiarnia z potańcówką też.Wszystkie wieczory spędziliśmy w Krakowiaku, w sumie nie było powodu do narzekania , ale Kołobrzeg wymiata wszystko (to tylko moja skromne zdanie )Podczas pobytu najważniejsze jest dobre towarzystwo z którym miło spędzamy czas :) a wtedy zawsze żal odjeżdzać .
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

jeszcze tylko 3 dni pracy i bajabongo :D :D :D :lol: :lol: :lol: :twisted:
ODPOWIEDZ