W Szklarskiej bylem 2 razy , jest tam przecudownie piekny obiekt,basen,sauna i inne ciekawe atrakcje tym bardziej ,ze to zimowy okres.Tym razem Kolobrzeg ,ale mysle ze nie wazne gdziedmpl90 pisze:Witam serdecznie
Ze zdumieniem czytam Wasze posty i melancholia zagląda mi w oczy. Czyżby wyłącznie nadmorskie ośrodki rehabilitacji oferowały dobry wypoczynek i ciekawy relax ? Mam skierowanie do Granitu w Szklarskiej Porębie i nie wiem czy się cieszyć z sąsiedztwa pięknych gór czy ubolewać nad skromnymi możliwościami w hierarchii atrakcyjności rozrywek. Jakikolwiek post otworzę wszędzie Kołobrzeg,Świnoujście itp.. Czyżby przy wejściu do innych sanatoriów widniał napis : " arbeit macht frei " ? medi, nopsik, ilem, ruda - przecież nie jeździcie rok po roku nad morze ! ? Jeżeli przytrafił się wam kiedyś był pobyt w górskim ośrodku napiszcie kila zdań, może moja melancholia przerodzi sie w euforię![]()
pozdrawiam Max
Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
-
forumowicz
Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
- sk_ar
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2015 21:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
dmpl90 mi się wydaje ze wypoczynek i rehabilitacja jest w każdym ośrodku a świnoujskie i Kołobrzeg a w szczególności Kołobrzeg ma dużo imprez typu parkietoterapia od godziny 15 do 17 i 19 do 22 Dla każdego coś dobregodmpl90 pisze:Witam serdecznie
Ze zdumieniem czytam Wasze posty i melancholia zagląda mi w oczy. Czyżby wyłącznie nadmorskie ośrodki rehabilitacji oferowały dobry wypoczynek i ciekawy relax ? Mam skierowanie do Granitu w Szklarskiej Porębie i nie wiem czy się cieszyć z sąsiedztwa pięknych gór czy ubolewać nad skromnymi możliwościami w hierarchii atrakcyjności rozrywek. Jakikolwiek post otworzę wszędzie Kołobrzeg,Świnoujście itp.. Czyżby przy wejściu do innych sanatoriów widniał napis : " arbeit macht frei " ? medi, nopsik, ilem, ruda - przecież nie jeździcie rok po roku nad morze ! ? Jeżeli przytrafił się wam kiedyś był pobyt w górskim ośrodku napiszcie kila zdań, może moja melancholia przerodzi sie w euforię![]()
pozdrawiam Max
-
nospik
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 gru 2011 18:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Max, jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córkidmpl90 pisze:Witam serdecznie
pozdrawiam Max
-
forumowicz
siemka im bliżej
-
forumowicz