Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Post autor: Adela »

Siedzę w 3 wagonie,pociąg pędzi,a ja wyglądam przez okno i tak sobie marzę o pięknym parku skąpanym w słońcu :?
Ech,ile to jeszcze :evil: poczekam na słoneczny dzień i pójdę do Łazienek :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam współpasażerów :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Adelko, park masz na co dzień... Łazienki....cudo. Lepiej będzie jak wyślą Cię do wód, ewentualnie.... Polanica Zdrój.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

To może dziwne,ale do Łazienek chodzę najczęściej jak przyjeżdża do mnie gość :lol: :lol: a i jeszcze jak w którymś z obiektów jest ciekawa wystawa ;)
Dawniej, czasami po pracy wracałam "przez park" teraz nie chce mi się tam jeździć :oops:
Masz rację - do wód :) Polanica byłaby ok.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
miałam Wam wczoraj napisać ale nie byłam w stanie.....niestety muszę wysiąść z pociągu...nie da się jechać na gapę :(
muszę coś wyleczyć...potem donieść..i wsiądę do Was dopiero jak będzie rok 2018/219...teraz wypadam z kolejki...będę Was odwiedzała...kibicowała...gratulowała,jeśli pozwolicie mi się odwiedzać...bardzo serdecznie Was pozdrawiam...Gosia...
Teraz tylko wyjazdy prywatne... ;) :(
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Mam miejscówkę w 21 wagonie, czyli jeszcze dalekoooo , ale pociag złapał przyśpieszenie wiec :) bedzie dobrze :lol: :lol: :lol: :lol:
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

Witam moi drodzy..Ja szykuję się na sierpień 2016....zawsze pisałam góry i były....tym razem mam wpisane morze ;) Zobaczymy może się uda .....Latem byłoby cudnie.Pozdrawiam wszystkich oczekujących i życzę miłego i radosnego weekendu
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Małgoniu, Ty jesteś nasza, więc zawsze do nas wpadaj, ale nie jako gość lecz jako swoja.... Pozdrawiam i duuuużo zdrówka zyczę..... :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

malgorzatas pisze:Dzień Dobry :kwiat:
miałam Wam wczoraj napisać ale nie byłam w stanie.....niestety muszę wysiąść z pociągu...nie da się jechać na gapę :(
muszę coś wyleczyć...potem donieść..i wsiądę do Was dopiero jak będzie rok 2018/219...teraz wypadam z kolejki...będę Was odwiedzała...kibicowała...gratulowała,jeśli pozwolicie mi się odwiedzać...bardzo serdecznie Was pozdrawiam...Gosia...
Teraz tylko wyjazdy prywatne... ;) :(
Gosiu bardzo będzie cię tu brakować i zawsze będziesz mile widziana :kwiat: dla Ciebie lecz się szybko i wracaj do nas serdecznie pozdrawiam i w miarę możliwosci zaglądaj do nas :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

Anka_K pisze:Mam miejscówkę w 21 wagonie, czyli jeszcze dalekoooo , ale pociag złapał przyśpieszenie wiec :) bedzie dobrze :lol: :lol: :lol: :lol:
Anka ja mam miejsce w 18 wagonie ale u ciebie szybciej spadają numerki ja przewiduję wyjazd na wiosnę chyba ze coś ze zwrotów pozdrawiam :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Małgoniu, a z kim mam zjeść śniadanko ? Ty nauczyłaś mnie systematyczności.... :cry:
ODPOWIEDZ