Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Siedzę w 3 wagonie,pociąg pędzi,a ja wyglądam przez okno i tak sobie marzę o pięknym parku skąpanym w słońcu
Ech,ile to jeszcze poczekam na słoneczny dzień i pójdę do Łazienek
Pozdrawiam współpasażerów
To może dziwne,ale do Łazienek chodzę najczęściej jak przyjeżdża do mnie gość a i jeszcze jak w którymś z obiektów jest ciekawa wystawa
Dawniej, czasami po pracy wracałam "przez park" teraz nie chce mi się tam jeździć
Masz rację - do wód Polanica byłaby ok.
Dzień Dobry
miałam Wam wczoraj napisać ale nie byłam w stanie.....niestety muszę wysiąść z pociągu...nie da się jechać na gapę
muszę coś wyleczyć...potem donieść..i wsiądę do Was dopiero jak będzie rok 2018/219...teraz wypadam z kolejki...będę Was odwiedzała...kibicowała...gratulowała,jeśli pozwolicie mi się odwiedzać...bardzo serdecznie Was pozdrawiam...Gosia...
Teraz tylko wyjazdy prywatne...
Witam moi drodzy..Ja szykuję się na sierpień 2016....zawsze pisałam góry i były....tym razem mam wpisane morze Zobaczymy może się uda .....Latem byłoby cudnie.Pozdrawiam wszystkich oczekujących i życzę miłego i radosnego weekendu
malgorzatas pisze:Dzień Dobry
miałam Wam wczoraj napisać ale nie byłam w stanie.....niestety muszę wysiąść z pociągu...nie da się jechać na gapę
muszę coś wyleczyć...potem donieść..i wsiądę do Was dopiero jak będzie rok 2018/219...teraz wypadam z kolejki...będę Was odwiedzała...kibicowała...gratulowała,jeśli pozwolicie mi się odwiedzać...bardzo serdecznie Was pozdrawiam...Gosia...
Teraz tylko wyjazdy prywatne...
Gosiu bardzo będzie cię tu brakować i zawsze będziesz mile widziana dla Ciebie lecz się szybko i wracaj do nas serdecznie pozdrawiam i w miarę możliwosci zaglądaj do nas