Choinka
-
forumowicz
Re: Choinka
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
-ale lampkami udekorowane sciany i okna,,, i tez swiatecznie
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Stroik zrobiony z żywych gałązek dekoracja motyw świąteczny
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Od Wigilii do Trzech Króli jestem z dziećmi,a tu ze względu na wnuka choinka żywa i śliczna
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
A tegoroczna to jakiś ewenement
Brak miejsca na szpic czy inna górę ,ale za to 4 wieże.
Zauważyłem ten feler już podczas strojenia tradycyjnie w Wigilię ,a że leń ze mnie okropny...nie chciałem robić przykrości tej kupionej choince i wyrzucać jej przed PREMIERĄ już pozostała z Nami
Natomiast w tym roku kupiłem choinkę nie w wiaderku z ziemią bez korzeni Jakie co roku sprzedają czy też pod stojak tylko na grubej 10 cm podstawie ,która trzyma w pionie 1,5 metrową Jodłę.
Zresztą zauważyłem ,że Janek totalnie IGNORUJE Choinkę...może Jest jeszcze za Mały..ale do Prezentów po Wigilii Był PIERWSZY..zresztą Pracował jako pomocnik swego Wujka roznosząc prezenty biesiadującym przy wigilijnym stole
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Spoko Medi u mnie na przemian co drugi rok taki odwrotnie zmutowany twór stoi ale zawsze żywy.Jednego roku osobisty z leśnikiem przywiezli sosnę.Dopiero rano jak im sie bardzo mocno pić chciało się zorientowali. Tego roku Stonka przywiozła i ubrała drzewko, jest śliczne ,zawiesili 300 lampek i daje po oczachmedi pisze:Co rok żywa (zdarzyło się że stałą do marca![]()
![]()
) i prawie co rok kupowana dopiero w Wigilię w związku z tym jest to ...najbrzydsze drzewko na plantacji
![]()
![]()
Mój małż co rok przywozi mi takiego maszkarona .W tym roku przeszedł sam siebie ,wygląd tegorocznej choinki był wczoraj szeroko komentowany wieczorkiem przy stole
![]()
![]()
Zgodnie wszyscy stwierdzili ,że jest ...oryginalna
![]()
![]()
Nie ma czubka i górne gałęzie hmmm są baaardzo dłuuugie za to dolne hi hi są krótkie ...wygląda tak jakby się ktoś pomylił i wstawił ją "do góry nogami "
![]()
![]()
-
jawa 53
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 gru 2013 07:17
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
markecie w Kołobrzegu.