Choinka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Choinka

Post autor: forumowicz »

Moja niestety trąci sztucznością, przystrojona jest wszystkim :) , nawet Baśka siedzi na gałązce :lol:

:kwiat:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

U mnie nie ma w tym roku choinki :( mam 2 miniaturki
-ale lampkami udekorowane sciany i okna,,, i tez swiatecznie :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Tylko żywa,ja kupuję zawsze w doniczce.
Zbyt duża teraz nie może być bo mój kocur nie zostawiłby na niej nawet pół bombki :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam choinka sztuczna bardzo duża do sufitu ,bombki ozdoby migajace światełka łańcuchy jak u każdego
Stroik zrobiony z żywych gałązek dekoracja motyw świąteczny :arrow: :) 8-) :kwiat: świeczki pozdrawiam świątecznie
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Co rok żywa (zdarzyło się że stałą do marca :P :lol: :lol: ) i prawie co rok kupowana dopiero w Wigilię w związku z tym jest to ...najbrzydsze drzewko na plantacji :twisted: :lol: :lol: Mój małż co rok przywozi mi takiego maszkarona .W tym roku przeszedł sam siebie ,wygląd tegorocznej choinki był wczoraj szeroko komentowany wieczorkiem przy stole :lol: :lol: :lol: Zgodnie wszyscy stwierdzili ,że jest ...oryginalna :twisted: :lol: :lol: Nie ma czubka i górne gałęzie hmmm są baaardzo dłuuugie za to dolne hi hi są krótkie ...wygląda tak jakby się ktoś pomylił i wstawił ją "do góry nogami " :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

U mnie w domu pustki,więc choinki nie ma już od kilku lat,zapomniałam prawie jakie mam bombki.
Od Wigilii do Trzech Króli jestem z dziećmi,a tu ze względu na wnuka choinka żywa i śliczna :) ale..................może w przyszłym roku u mnie będzie choć malutka?
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Co roku sztuczna, ale piękna :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Na dziś od czasu Pojawienia się Janka ponownie choinka ŻYWA.
A tegoroczna to jakiś ewenement ;)
Brak miejsca na szpic czy inna górę ,ale za to 4 wieże.
Zauważyłem ten feler już podczas strojenia tradycyjnie w Wigilię ,a że leń ze mnie okropny...nie chciałem robić przykrości tej kupionej choince i wyrzucać jej przed PREMIERĄ już pozostała z Nami ;) .

Natomiast w tym roku kupiłem choinkę nie w wiaderku z ziemią bez korzeni Jakie co roku sprzedają czy też pod stojak tylko na grubej 10 cm podstawie ,która trzyma w pionie 1,5 metrową Jodłę.

Zresztą zauważyłem ,że Janek totalnie IGNORUJE Choinkę...może Jest jeszcze za Mały..ale do Prezentów po Wigilii Był PIERWSZY..zresztą Pracował jako pomocnik swego Wujka roznosząc prezenty biesiadującym przy wigilijnym stole
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

medi pisze:Co rok żywa (zdarzyło się że stałą do marca :P :lol: :lol: ) i prawie co rok kupowana dopiero w Wigilię w związku z tym jest to ...najbrzydsze drzewko na plantacji :twisted: :lol: :lol: Mój małż co rok przywozi mi takiego maszkarona .W tym roku przeszedł sam siebie ,wygląd tegorocznej choinki był wczoraj szeroko komentowany wieczorkiem przy stole :lol: :lol: :lol: Zgodnie wszyscy stwierdzili ,że jest ...oryginalna :twisted: :lol: :lol: Nie ma czubka i górne gałęzie hmmm są baaardzo dłuuugie za to dolne hi hi są krótkie ...wygląda tak jakby się ktoś pomylił i wstawił ją "do góry nogami " :lol: :lol: :lol:
Spoko Medi u mnie na przemian co drugi rok taki odwrotnie zmutowany twór stoi ale zawsze żywy.Jednego roku osobisty z leśnikiem przywiezli sosnę.Dopiero rano jak im sie bardzo mocno pić chciało się zorientowali. Tego roku Stonka przywiozła i ubrała drzewko, jest śliczne ,zawiesili 300 lampek i daje po oczach :lol: :lol: :lol:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jawa 53 »

U mnie w domu stoi żywa sosna ślicznie udekorowana a święta spedzam przy plastikowej kupionej w chińskim
markecie w Kołobrzegu. ;) :)
ODPOWIEDZ