Przyjaźń sanatoryjna

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Przyjaźń sanatoryjna

Post autor: Ramona2 »

Opisze swój przypadek, choć nie jest to przyjaźń sanatoryjna , to jest to osoba poznana na naszym forum. Zdarzyło się to zaraz po śmierci męża, byłam załamana swoją sytuacją i przez przypadek zajrzałam na forum. Osoba ta pytała o jakieś sanatorium ,odpisałam na post i do dnia dzisiejszego utrzymujemy kontakt telefoniczny. Wiele zawdzięczam tej osobie, która była przy mnie w tym trudnym dla mnie czasie, Zawsze ma czas, żeby ze mną porozmawiać. Nigdy się nie widzieliśmy, a czuję się tak jak byśmy się znali od dawna. Zawsze mogę liczyć na z wsparcie w każdej sytuacji .Mam też koleżankę( przyjaciółkę) którą poznałam 9 lat temu i utrzymujemy kontakt możemy na siebie liczyć ( choć mieszkamy od siebie bardzo daleko.
A najbardziej ceniłam sobie przyjaźń z Anią , którą poznałam w Warszawie na kursie w czerwcu 1985 r. To była wspaniała przyjaciółka i jej najbardziej mi brakuje. Już nie spotkałam w swoim życiu takiej wspaniałej osoby jak ONA. Niestety zmarła 2 tygodnie od śmierci mojego męża. I w taki oto sposób straciłam dwie najbliższe mi osoby.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Moja ostatnia przyjażń sanatoryjna trwa do dzisiaj czwarty rok :serce: :serce: :kwiat:
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 17:32
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: TaKaoNa »

hmmm...no popatrz, człowiek uczy się całe życie :o :shock: :lol: :oops:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

TaKaoNa pisze:hmmm...no popatrz, człowiek uczy się całe życie :o :shock: :lol: :oops:
Many moze Cię jeszcze wiele nauczyć , hi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nie wątpię :?
forumowicz

TaKaoNa pisze:hmmm...no popatrz, człowiek uczy się całe życie :o :shock: :lol: :oops:
No popatrz ..a Ty co sobie wyobrażasz pod pojęciem przyjażń sanatoryjna? Możesz wyjaśnić? :o :?: :kwiat: :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Niedługo będzie 5 lat jak wydzwaniamy z "kumpelami" do siebie. Obie panie są cudowne, mądre i zawsze miło nam się rozmawia. Obie kumpele są prawie .....20 lat starsze, a mimo tej różnicy wieku wspaniale się dogadujemy :serce:
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Moja wyobraźnia tak daleko nie sięga... :lol: :? :shock: W taj materii jestem jak dziecko we mgle :? , dlatego pytam "z pewna taka nieśmiałością"... :oops: :oops: :oops: :lol:
TaKaoNa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kruszynko... :kwiat: :oops:
forumowicz

Co kruszynko ? :lol: Nieśmiałość ? jakoś Ci nie wierzę ,temat nie jest nieśmiały :lol: ,nieśmiali pytają jak się na forum wkleja zdjęcia cytaty etc ,NIESMIALI często już tutaj bywali :o :lol: :lol:
Niemniej pisz pisz ,opisz swoje co nieco z pobytu tu i tam chętnie poczytamy :!: :kwiat: :)
Miłego pisania :D
ODPOWIEDZ