Rozmowy w toku II

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Rozmowy w ......toku II

Post autor: margot »

Eluunia Twoje ostatnie zdanie jest The Best - nic dodać , nic ująć . Oby Wszyscy tak podchodzili do tematu . Jak najwięcej takich Blondi i Eluuniek a życie będzie bardziej kolorowe :)
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzięki Margot ...ale ty też należysz do naszej"elitarnej"grupy,co ja bym bez ciebie kochana zrobiła... :mrgreen: ;) ....Psiapsiółko moja droga :mrgreen:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

margot pisze:Eluunia Twoje ostatnie zdanie jest The Best - nic dodać , nic ująć . Oby Wszyscy tak podchodzili do tematu . Jak najwięcej takich Blondi i Eluuniek a życie będzie bardziej kolorowe :)
Pozdrawiam
Witaj margot przecież życie ma tyle kolorów ile potrafimy w nim dostrzec a wyjeżdżając do sanatorium nie mamy wpływu na to kto pojawi się na naszej drodze ale mamy wpływ kto zostawimy.Jadąc z negatywnym dostarczamy sobie dodatkowych stresów a ich w życiu dużo. :) Pozdrawiam
forumowicz

Ale jaja..,kolega mówi mi że miał poważny zgryz..!!! W środku nocy obudziła go prostata. Zrobił co trzeba,ale zachciało mu się jeść i sięgnął do szklanki żeby założyć sobie "szufladę". Coś mu nie pasowało w czasie posiłku bo męczył się chłopina z przeżuwaniem pokarmu. Było ciemno i okazało się że pomylił szklanki...!!! :shock: :o .I tak bywa...! A swoją drogą ciekawe czy całowanie się bez zębów sprawia równie dużą przyjemność. Jeżeli macie doświadczenia,to proszę piszcie. ;) :roll:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie wiem jakie to odczucie bo jeszcze nie mamy szklanek na te przyrządy ale słyszałam jak kiedyś bardzo pogodna pani opowiadała jak uszczęśliwiona wyszła od dentysty z nowym nabytkiem .Mówiła poszłam do fryzjera a gdy wróciła do domu rzekła z pięknym uśmiechem do męża .KOCHANIE_RUSZAM W POLSKĘ i wiecie co mąż odpowiedział--Możesz jechać ale zęby na stół .Miłej niedzieli.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Elunia Super :lol: gdzie i kiedy jedziesz do sanatorium :?: jadę z Tobą i po drodze łapiemy Blondi ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziewczynki bardzo chętnie :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

......i turnus skrócony z automatu na bank ....... ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie będzie tak źle przecież musimy wybrać wszystkie zabiegi .. :)
forumowicz

Ruszamy dziewczyny na podbój.....z zębami.....całujemy z szeroko otwartymi oczyma.......karty bankomatowe zabierać.....sponsorów nie szukamy.To w który rejon kraju w pierwszej kolejności.......i koniecznie bierzemy wspólny pokój.....rozmowy w nocy :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen:
ODPOWIEDZ