Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Eluunia Twoje ostatnie zdanie jest The Best - nic dodać , nic ująć . Oby Wszyscy tak podchodzili do tematu . Jak najwięcej takich Blondi i Eluuniek a życie będzie bardziej kolorowe
Pozdrawiam
margot pisze:Eluunia Twoje ostatnie zdanie jest The Best - nic dodać , nic ująć . Oby Wszyscy tak podchodzili do tematu . Jak najwięcej takich Blondi i Eluuniek a życie będzie bardziej kolorowe
Pozdrawiam
Witaj margot przecież życie ma tyle kolorów ile potrafimy w nim dostrzec a wyjeżdżając do sanatorium nie mamy wpływu na to kto pojawi się na naszej drodze ale mamy wpływ kto zostawimy.Jadąc z negatywnym dostarczamy sobie dodatkowych stresów a ich w życiu dużo. Pozdrawiam
Ale jaja..,kolega mówi mi że miał poważny zgryz..!!! W środku nocy obudziła go prostata. Zrobił co trzeba,ale zachciało mu się jeść i sięgnął do szklanki żeby założyć sobie "szufladę". Coś mu nie pasowało w czasie posiłku bo męczył się chłopina z przeżuwaniem pokarmu. Było ciemno i okazało się że pomylił szklanki...!!! .I tak bywa...! A swoją drogą ciekawe czy całowanie się bez zębów sprawia równie dużą przyjemność. Jeżeli macie doświadczenia,to proszę piszcie.
Nie wiem jakie to odczucie bo jeszcze nie mamy szklanek na te przyrządy ale słyszałam jak kiedyś bardzo pogodna pani opowiadała jak uszczęśliwiona wyszła od dentysty z nowym nabytkiem .Mówiła poszłam do fryzjera a gdy wróciła do domu rzekła z pięknym uśmiechem do męża .KOCHANIE_RUSZAM W POLSKĘ i wiecie co mąż odpowiedział--Możesz jechać ale zęby na stół .Miłej niedzieli.
Ruszamy dziewczyny na podbój.....z zębami.....całujemy z szeroko otwartymi oczyma.......karty bankomatowe zabierać.....sponsorów nie szukamy.To w który rejon kraju w pierwszej kolejności.......i koniecznie bierzemy wspólny pokój.....rozmowy w nocy