NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ Małopolska

Post autor: bozenag »

malgonia pisze:nie słuchaj malkontentów :D :D jeżdze prawie co roku raz z ZUS a RAZ znfz i nie jest żle :D :D

Witaj powiedz mi jak można jechać ze ZUS do sanatorium ? pozdrawiam Bożena[/quote]
Biorę wniosek do sanatorium z ZUS lub drukuje ze strony internetowej,ide do lekarki pierwszego kontaktu.Wypisuje mi wniosek i staje na komisji,dostaje skierowanie i wybieram miejsce i czas wyjazdu i jade :D :D[/quote]

Dziękuje Ci za odpowiedź nie wiedziałam o takim czymś myślałam że ze ZUS możne jechać ten co choruje i jest na L4 :) ale dobrze wiedzieć ;) pozdrawiam Bożena
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28

Post autor: bozenag »

wieslawa kowalska633 pisze:Witam! :)
Kolejka przystopowała powolutku do przodu,właśnie przesiadłam się do 16 wagonu .Pozdrawiam wszystkich podróżujących! :serce: :kwiat:
A ja wsiadłam do 39 wagonika daleko jeszcze ale za rok będę mogła się o zwroty starać ;) pozdrawiam
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

bozenag pisze:
wieslawa kowalska633 pisze:Witam! :)
Kolejka przystopowała powolutku do przodu,właśnie przesiadłam się do 16 wagonu .Pozdrawiam wszystkich podróżujących! :serce: :kwiat:
A ja wsiadłam do 39 wagonika daleko jeszcze ale za rok będę mogła się o zwroty starać ;) pozdrawiam
To ja do tego samego 39 nfz małopolska też , zwroty u mnie mogą być już na jesieni ale sie wstrzymam do wiosny 2017 bo na jesieni planuje wyjazd na turnus rehabilitacyjny . Także jesteśmy blisko siebie w kolejce .
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Moja koleżanka ma obecnie numer 6000 czy ktoś mi podpowie ( a właściwie mojej koleżance ) kiedy może się spodziewać wyjazdu -czeka od maja 2014 roku.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Bietka pisze:Moja koleżanka ma obecnie numer 6000 czy ktoś mi podpowie ( a właściwie mojej koleżance ) kiedy może się spodziewać wyjazdu -czeka od maja 2014 roku.
Witaj! A koleżanka czeka w Małopolsim :?: Unas czekamy 22 miesiace czyli wychodzi marzec według obliczeń,przypuszczam ,że może być niewielki poślizg.Pozdrawim,napisz jak dostanie koleżanka przydział. :serce:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

Bietka pisze:Moja koleżanka ma obecnie numer 6000 czy ktoś mi podpowie ( a właściwie mojej koleżance ) kiedy może się spodziewać wyjazdu -czeka od maja 2014 roku.
Myślę że wyjazd koleżanki będzie w maju,aktualnie realny czas oczekiwania jest ok 24 miesiące.
Ja po 12 miesiącach byłem w połowie kolejki. Pozdrawiam. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nasza koleżanka Rumianek z Małopolski dostała przydział po 20 miesiącach oczekiwania{wyjezdzam do sanatorium planuję wyjazd}.
W pewnym sensie jest to loteria .Ale numerki schodzą powoli dzisiaj około100 no i zobaczymy co dalej.
Proszę piszcie jesli dostajecie skierowania,to ważne dla nas czekających,mamy skalę porównania. Pozdrawiam! :) :serce: :kwiat:

]
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewasia »

Witajcie!!:-) :P pozdrawiam wszystkich klikających na forum.Mój obecny nr to 51446 :cry: i czekam z niecierpliwością na swoją kolejkę na 2017 r może na jesień się załapię. :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewa121957 Witaj na forum :) Ja tez zaczynałam z numerem 52 tys.Czy teraz czas oczekiwania to 22 miesiace,czy coś się zmieniło :?: Pozdrawiam! :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56

Post autor: martynaQ »

wieslawa kowalska633 pisze:Ewa121957 Witaj na forum :) Ja tez zaczynałam z numerem 52 tys.Czy teraz czas oczekiwania to 22 miesiace,czy coś się zmieniło :?: Pozdrawiam! :kwiat:
Witaj Ewa :) :kwiat: Ja myślę,że zmieniło się o tyle,że zamiast 22,to czeka się 24 miesiące ;)
ODPOWIEDZ