Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgonia pisze:nie słuchaj malkontentów jeżdze prawie co roku raz z ZUS a RAZ znfz i nie jest żle
Witaj powiedz mi jak można jechać ze ZUS do sanatorium ? pozdrawiam Bożena[/quote]
Biorę wniosek do sanatorium z ZUS lub drukuje ze strony internetowej,ide do lekarki pierwszego kontaktu.Wypisuje mi wniosek i staje na komisji,dostaje skierowanie i wybieram miejsce i czas wyjazdu i jade [/quote]
Dziękuje Ci za odpowiedź nie wiedziałam o takim czymś myślałam że ze ZUS możne jechać ten co choruje i jest na L4 ale dobrze wiedzieć pozdrawiam Bożena
wieslawa kowalska633 pisze:Witam!
Kolejka przystopowała powolutku do przodu,właśnie przesiadłam się do 16 wagonu .Pozdrawiam wszystkich podróżujących!
A ja wsiadłam do 39 wagonika daleko jeszcze ale za rok będę mogła się o zwroty starać pozdrawiam
To ja do tego samego 39 nfz małopolska też , zwroty u mnie mogą być już na jesieni ale sie wstrzymam do wiosny 2017 bo na jesieni planuje wyjazd na turnus rehabilitacyjny . Także jesteśmy blisko siebie w kolejce .
Bietka pisze:Moja koleżanka ma obecnie numer 6000 czy ktoś mi podpowie ( a właściwie mojej koleżance ) kiedy może się spodziewać wyjazdu -czeka od maja 2014 roku.
Witaj! A koleżanka czeka w Małopolsim Unas czekamy 22 miesiace czyli wychodzi marzec według obliczeń,przypuszczam ,że może być niewielki poślizg.Pozdrawim,napisz jak dostanie koleżanka przydział.
Bietka pisze:Moja koleżanka ma obecnie numer 6000 czy ktoś mi podpowie ( a właściwie mojej koleżance ) kiedy może się spodziewać wyjazdu -czeka od maja 2014 roku.
Myślę że wyjazd koleżanki będzie w maju,aktualnie realny czas oczekiwania jest ok 24 miesiące.
Ja po 12 miesiącach byłem w połowie kolejki. Pozdrawiam.
Nasza koleżanka Rumianek z Małopolski dostała przydział po 20 miesiącach oczekiwania{wyjezdzam do sanatorium planuję wyjazd}.
W pewnym sensie jest to loteria .Ale numerki schodzą powoli dzisiaj około100 no i zobaczymy co dalej.
Proszę piszcie jesli dostajecie skierowania,to ważne dla nas czekających,mamy skalę porównania. Pozdrawiam!
Witajcie!!:-) pozdrawiam wszystkich klikających na forum.Mój obecny nr to 51446 i czekam z niecierpliwością na swoją kolejkę na 2017 r może na jesień się załapię.
wieslawa kowalska633 pisze:Ewa121957 Witaj na forum Ja tez zaczynałam z numerem 52 tys.Czy teraz czas oczekiwania to 22 miesiace,czy coś się zmieniło Pozdrawiam!
Witaj Ewa Ja myślę,że zmieniło się o tyle,że zamiast 22,to czeka się 24 miesiące