kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: eluunia »

Witam Was moi mili przez miesiąc ubyło 3500 numerów więc jak tak dalej pójdzie do wrześniowy wyjazd się sprawdzi i to mnie bardzo cieszy. :D
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Post autor: anusiaa »

Jasmina gratuluję.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Haniu a co w Ciechocinku jest nie tak że robisz takie smutne miny :!: :?: ......a Jaśminie gratuluję,udanego pobytu i super zabiegów :) :)
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

Jasmina,gratulacje!Przypomnij nam prosze,z jakiego jesteś NFZ i przy jakim numerze dostałas juz przydział.
Ciekawe gdzie zniknęła koko .Pewnie juz się pakuje.
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Śląski NFZ nr 1550 po 24 miesiącach oczekiwania.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

[/quote]
A gdybym ja dostała Ciechocinek nawet w lipcu to zrobiłabym tak :( , i jeszcze tak :shock: , i jeszcze tak :evil: i może jeszcze tak :cry: i wiele, wiele podobnych min :([/quote]
Witam.Haniu,co w tym Ciechocinku :?: jadę po raz pierwszy i niewiem czego się spodziewać :!: :!: :?: Proszę o jakieś info na PW.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Jasmino jeśli masz problem z :serce: to z tego co wiem klimat jest super i lepiej nie mogłaś trafić - GRATULACJE :) :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Witaj Jasmino fajny termin i miejsce --jeszcze życzę Ci fajnych ,wyrozumiałych kuracjuszy bo duża część zostaje jeszcze na forum.Miłego dnia.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Jasmina pisze:Dzisiaj wieczorem miałam taki status :) : skierowanie do realizacj- Ciechocinek sanatorium Gracja od 16.05-06.06.2013 wreszcie się doczekałam po prawie 24 miesiącach oczekiwania :shock: -profil :serce: .Pozdrawiam wszystkich oczekujących i życzę skierowań wedle życzenia :)
Jaśmino czekałam na Twój przydział, też jestem NFZ Śląski. Wniosek składałaś koniec marca 2011, tzn że okres oczekiwania to prawie 26 miesięcy :shock: . Ale fajny termin i miejsce, to najprzyjemniejsza pora roku - środek wiosny, piękna soczysta zieleń. Będziesz na pewno zadowolona, pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jasmina pisze:
A gdybym ja dostała Ciechocinek nawet w lipcu to zrobiłabym tak :( , i jeszcze tak :shock: , i jeszcze tak :evil: i może jeszcze tak :cry: i wiele, wiele podobnych min :([/quote]
Witam.Haniu,co w tym Ciechocinku :?: jadę po raz pierwszy i niewiem czego się spodziewać :!: :!: :?: Proszę o jakieś info na PW.Pozdrawiam.[/quote]

Nie miejscowość decyduje o udanym pobycie a przede wszystkim dobre uzdrowisko. To do którego jedziesz Ty jest mi obce. Napisałam tak gdyż Ciechocinek jako miejscowość mnie nie odpowiada. Ja byłam w środku lata w dodatku upalnego lata dlatego aż tak narzekać nie powinnam. Miasto bardzo ukwiecone, ale... nie leży mi miejscowość i już, chociaż moje uzdrowisko także do rewelacyjnych nie należało (2010), a już willa, w której ja mieszkałam to obskurny, przedwojenny budyneczek z bardzo ale to bardzo skromnymi pokoikami. Jeśli zaś chodzi o zabiegi to niewiele mogę powiedzieć. Miałam zaledwie 4 w tym basen solankowy i gimnastykę poranną :)
Życzę Tobie udanego pobytu, tak zabiegów niosących poprawę zdrowia, profesjonalnego personelu, a przede wszystkim doskonałego towarzystwa, bo to ono w dużej mierze decyduje czy nasz pobyt jest udany czy też nie :) Ach zapomniałabym o jeszcze jednym - otóż cudownej pogody życzę Tobie, bo Ciechocinek tylko wówczas jest atrakcyjny (dla mnie niekoniecznie) :)
Zablokowany