kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: forumowicz »

Jasmina pisze:
A gdybym ja dostała Ciechocinek nawet w lipcu to zrobiłabym tak :( , i jeszcze tak :shock: , i jeszcze tak :evil: i może jeszcze tak :cry: i wiele, wiele podobnych min :([/quote]
Witam.Haniu,co w tym Ciechocinku :?: jadę po raz pierwszy i niewiem czego się spodziewać :!: :!: :?: Proszę o jakieś info na PW.Pozdrawiam.[/quote]

I jeszcze jedno - napisałaś, że jedziesz po raz pierwszy ale nie wiem czy w ogóle czy do Ciechocinka. Jeśli w ogóle to muszę Ci coś zdradzić. Otóż gdy ja jechałam po raz pierwszy do sanatorium dostałam właśnie Ciechocinek w środku lata. Kiedy składałam wniosek do sanatorium pomyślałam sobie, że chciałabym aby mój pierwszy raz w sanatorium na długo pozostał w mojej pamięci, abym się nie zniechęciła, a miałam jako taką orientację o sanatoriach gdyż moja mama wyjeżdżała każdego roku.
Otóż jak wcześniej napisałam miejscowość wg mnie taka sobie, chociaż latem robi wrażenie pięknym ukwieceniem. Jest wiele miejsc gdzie można wieczorem potańczyć (ja byłam tylko 4 razy. Nie chodziłam na "tańce"). Mimo iż dosyć kapryśna jestem to jednak ten mój pobyt właśnie w Ciechocinku do końca życia pozostawanie we wspomnieniach jako jeden z najcudowniejszych momentów w życiu, ale nie sprawiła to ani miejscowość, ani też uzdrowisko. Pozdrawiam i Tobie też życzę aby Ciechocinek pozostał w Twojej pamięci na bardzo długo w miłych wspomnieniach :)
forumowicz

margot pisze:Jasmino jeśli masz problem z :serce: to z tego co wiem klimat jest super i lepiej nie mogłaś trafić - GRATULACJE :) :) :)
Nie przesadzaj, że na :serce: lepiej nie mogła trafić :)
forumowicz

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :) nie często tu zaglądam ale kibicuję wszystkim którzy doczekali się skierowania.Jasmino nie czytaj dziwnych opini o Ciechocinku :) jest cudowny,zabierz pełny worek humoru i baw się :) i ;) rehabilituj :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

haniu akurat nie przesadzam .................może gdybyś bardziej skoncentrowała się na opiniach ludzi mających poważne problemy kardiologiczne nie było by Twojego komentarza do mojego wpisu.
forumowicz

Margot a może dla mnie masz jakieś cudowne uzdrowisko? No wiesz, nie jestem aż tak schorowana, ale jak większość ludzi po 50-tce nie jestem też jak nowo narodzona. Dokucza mi co jakiś czas "lędźwiowy", moje krążenie też nie jest the best, tarczyca z guzkami (tsh prawidłowe), jestem też kilka miesięcy po laparoskopii pęcherzyka żółciowego. No i jak? Masz coś dla mnie? Byleby nie Ciechocinek :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Na taki przypadek to organizowany wyjazd do Buska będzie zdecydowanie najlepszy .
forumowicz

Dzięki, przemyślę i gdy nie otrzymam skierowania do sanatorium w innej części Polski to przyjadę do Buska :)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Polecam Muszynę w Muszynie a i miasteczko również cisza spokój i jest gdzie spędzić popołudniowy czas.
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

Moj numer z przed przerwy technicznej jeszcze jest wyzszy i nic nie maleje NFZ swietokrzyski neurologia .Kolejka przystopowala tak ladnie szlo a teraz lipa .
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witam wszystkich oczekujących. Dzięki Haniu za info,Margot za gratulacje,Krysi za pozytywne nastawienie. :) Do sanatorium jadę po raz pierwszy a Ciechocinek dostałam ze względu na choroby współistniejące.Będę tu do was zaglądać ;) .Pozdrawiam.
Zablokowany