Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sztani pisze:Maja lekarz (orzecznik) ma podgląd na swoim komputerze czy jesteś na zwolnieniu a po drugie w skierowaniu na turnus rehabilitacyjny lekarz wystawiający musi zaznaczyć odpowiednie pole jaki jest Twój status ,czy pracujesz czy chorujesz czy jesteś na świadczeniu rehabilitacyjnym czy rencie .
Gosiu trzymam kciuki za Twoją pozytywną komisję. Pozdrawiam
Z podglądem się zgadzam, ale co do samego wniosku od wypisania do komisji różnie bywa, bo trochę czasu upływa
Gosiu jak podejrzałaś - Iwonicz Biały Orzeł, bo w miarę szybki termin, inne propozycje były generalnie w super terminie - lipiec sierpień, ale ze względu na sezon urlopowy w pracy nie da rady zafundować sobie takie "wakacje" a szkoda .... Pozdrawiam.
Maju od złożenia do komisji to jakieś 2-3 tygodnie nie zdarzyło mi się dłużej czekać na komisję. Lekarz (orzecznik patrzy wstecz i o to mi chodziło . Na wniosku lekarz kierujacy musi zaznaczyć i to napisałem . Zawsze może coś się przydarzyć czekając na komisję choćby grypa
Pani przydzielająca pytała czy chorujesz ? to proste osoby nie chorujące mogą wybrać termin do sześciu miesięcy do przodu (czasami nawet siedmiu) chorujące na świadczeniach nie mają takich przywilejów
Oj tak szczególnie o tej porze roku a na komisję faktycznie czekałam dwa tygodnie od złożenia wniosku, byłam mile zaskoczona
Proste to jest dla osób dobrze zorientowanych ja drugi raz dopiero miałam przyjemność odwiedzenia ZUS w takiej sprawie, więc pewne rzeczy wiem, o pewne pytam, a niektóre mnie zaskakują
Pozdrawiam.
Witam , dzisiaj otrzymałam zaproszenie na spotkanie z orzecznikiem , wizyta 10 lutego przy ul Mickiewicza 21/25 zibix - czekałam tylko 10 dni Pozdrawiam Marylka
Witajcie Byłam dziś na ZUS-owskiej komisji i pomimo, że trafiłam na strasznie gburowatego, tłustego i mocno zarośniętego
(nie tylko owłosieniem ) lekarskiego orzecznika ... dostałam przydział na rehabilitację stacjonarną Hurrra