Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bogdan65 pisze:witam
ja własnie się zastanawiam nad KOLECZKOWEM / a mam przyznany Połczyn Zdrój / ale nic złego nie znalazłem na fb .
pozdrawiam
Koleczkowo już pisałem dziura niesamowita Nie ma czego się zastanawiać Połczyn Zdrój to jest sprawdzone uzdrowisko. Saphhira pisałem parę postów wcześniej jak można wyjechać mając zasiłek trzeba czytać dokładniej . Jak się trafi na humorzastego orzecznika to i tony zaświadczeń dokumentów nie pomogą w wyjeździe . Dodam aby rozwiać wątpliwości złożenie wniosku i przyznanie wyjazdu na zasiłku to jedno ale wyjechać trzeba jeszcze na nim .(lub już pracując)
Witaj sztani, już wszystko wiem w interesujàcym mnie temacie, doczytałam Twoje wpisy... violet58 był uprzejmy na swoim przykładzie wyjaśnić wàtpliwości....Pozdrawiam.
Witam dzisiaj byłam na komisji lekarskiej w ZUS-ie w Tomaszowie Mazowieckim w ramach prewencji rentowej. Pani dr bardzo miła i inspektor gdzie przydzielane są sanatoria również. Dwa tygodnie od złożenia wniosku czekałam na komisję. Jadę do Lądka Zdroju od 28 maja 2016 roku -Pawilon II-23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny.
No i właśnie trafiłam na humorzastego i cholernie niesympatycznego orzecznika. I.....d...a blada. Nie dostałam sanatorium, choć wyników miałam w bród i dwukrotnie koledzy humorzastego bez mrugnięcia okiem kierowali mnie do sanatorium. Nie składam broni. Będę próbowała za miesiąc! Ale tym razem nie dopuszczę, żeby taka kanalia mnie orzekała. Mam prawo prosić o innego orzekającego.
Jeszcze w ubiegłym roku( Na początku) było tak ,że idąc na komisję zaliczałem punkt gdzie pani sprawdzała i wpisywała numer pokoju gdzie mam się udać na badania . teraz jest tak (w moim przypadku),że od razu na wezwaniu na komisję miałem wpisany numer pokoju. Coś zaczyna sie dziać w moim ZUSie oby nie na gorsze.Nie poddawaj
się Basiu .,do skutku
Bożena 123 byłem w Lądku w tym sanatorium było super gratulacje.
Oleńko ,orzecznik potrafił powiedzieć ,że skoro nie choruję to mogę jechać z NFZ .
Ostatnio zmieniony 08 lut 2016 17:17 przez sztani, łącznie zmieniany 1 raz.
basiat pisze:No i właśnie trafiłam na humorzastego i cholernie niesympatycznego orzecznika. I.....d...a blada. Nie dostałam sanatorium, choć wyników miałam w bród i dwukrotnie koledzy humorzastego bez mrugnięcia okiem kierowali mnie do sanatorium. Nie składam broni. Będę próbowała za miesiąc! Ale tym razem nie dopuszczę, żeby taka kanalia mnie orzekała. Mam prawo prosić o innego orzekającego.