ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
-
forumowicz
-
forumowicz
Witaj z rana
- OLA45
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 sty 2013 17:44
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Witam Cię kruszynko i popieram Twoje wypowiedzi w stu procentach.Może się zbyt dużo nie udzielam na forum ale jestem cały czas na bieżącokruszynka pisze:Rychu za obrażanie innych dostawał bana,czy trzeba wkleić zdjecie swoje w okularach by tego uniknąć>?Na forum sa fajni ludzie od pewnego czasu jest paniusia w okularkach i rzuca teksty ,i obraża ,,prosze o jedno o obiektywizm .
Dziękuje Irenko i ja tobie życzę miłego dnia i dużo uśmiechu na buzi czasem i głupota go wywołuje .Irena0404 pisze:Eluunia ja na pewno nie czuję się zgorszona, Bozia obdarzyła mnie poczuciem humoru...ale życie nie przestaje mnie zadziwiać i ..niektóre zjawiska też:D pozdrawiam
witaj Kruszynkokruszynka pisze:Irenko Bingo -słynne tez powiedzonko naszej koleżankiforumowej.
Witaj z rana![]()
reszta smacznie śpi.
-
forumowicz
A niby czym sie tak gorszą?eluunia pisze:Miłego dnia bo wiele osób czuje się zgorszona może to taki wiek .............
To jak mamy coś powiedzieć co innych zrani ,to może lepiej nic nie mówić?
Pozdrawiam pozytywnie zakreconych
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
No jestem , jestemkruszynka pisze:Nie mogę jużbo jak mnie włascicielka diamencika "dorwie" ...to tylko puch się posypie
![]()
Zaraz tutaj się pojawi ,tylko kaweczkę wypije i diamencik musi ,wypuscić tę piekną kobietke z łóżeczka no wiesz.........