ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: eluunia »

Kruszynka poszukaj jeszcze fajnego puch -ap tylko zapinanego z przodu aby diamencik się przy nim pomęczył hi hi
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie mogę już :? bo jak mnie włascicielka diamencika "dorwie" ...to tylko puch się posypie :lol: :lol: Zaraz tutaj się pojawi ,tylko kaweczkę wypije i diamencik musi ,wypuscić tę piekną kobietke z łóżeczka no wiesz......... ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Miłego dnia bo wiele osób czuje się zgorszona może to taki wiek .............
forumowicz

Irenko Bingo -słynne tez powiedzonko naszej koleżanki :) forumowej.
Witaj z rana :) :) reszta smacznie śpi. :o
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

kruszynka pisze:Rychu za obrażanie innych dostawał bana,czy trzeba wkleić zdjecie swoje w okularach by tego uniknąć>?Na forum sa fajni ludzie od pewnego czasu jest paniusia w okularkach i rzuca teksty ,i obraża ,,prosze o jedno o obiektywizm .
Witam Cię kruszynko i popieram Twoje wypowiedzi w stu procentach.Może się zbyt dużo nie udzielam na forum ale jestem cały czas na bieżąco ;) Też zauważyłam że od pewnego czasu atmosfera bardzo się zmieniła.Cieszę się bardzo że jednak ciągle jesteś z nami. :P :P :P
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Eluunia ja na pewno nie czuję się zgorszona ;) , Bozia obdarzyła mnie poczuciem humoru...ale życie nie przestaje mnie zadziwiać i ..niektóre zjawiska też:D pozdrawiam
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Irena0404 pisze:Eluunia ja na pewno nie czuję się zgorszona ;) , Bozia obdarzyła mnie poczuciem humoru...ale życie nie przestaje mnie zadziwiać i ..niektóre zjawiska też:D pozdrawiam
Dziękuje Irenko i ja tobie życzę miłego dnia i dużo uśmiechu na buzi czasem i głupota go wywołuje .
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

kruszynka pisze:Irenko Bingo -słynne tez powiedzonko naszej koleżanki :) forumowej.
Witaj z rana :) :) reszta smacznie śpi. :o
witaj Kruszynko :) miłego dnia. poczytałam trochę ...humor dopisuje... :lol:
forumowicz

eluunia pisze:Miłego dnia bo wiele osób czuje się zgorszona może to taki wiek .............
A niby czym sie tak gorszą? :shock:/opis z mojej lokalnej gazety nie przytocze dokładnie ale napisała czytelniczka mniej wiecej tak..."mnostwo ludzi wyszło z rekolekcji ,na chodniku pod blokiem leżał nieprzytomny mężczyzna,Ona sie zatrzymała ,prosiła kogos o pomoc ,wszyscy przechodzili chyłkiem udajac ,że nie widza tego człowieka i jej .Do przyjazdu karetki ,była tylko Ona i ten człowiek..."Może to własnie takimi postawami trzeba sie gorszyć nieprawdaż? A rajstopki i okazja do ich włożenia jest cudowna starsze panie ...jeśli o to Wam chodzi. :lol: Lepiej je włożyć ,niż ubolewać ,że mąż w sanatorium "zgłupiał" na stare lata :lol: :lol: Gorszący sie i zgorzkniali ,to chyba takie doborowe towarzystwo .Osobiscie ubolewam nad brakiem uprzejmości ,która to w naszym codziennym życiu powoduje ,napięcie ,brak zadowolenia,czasami pełną konsternację ,wprawianie innych w zakłopotanie etc.Pewien mędrzec powiedział:Mowa jest srebrem ,milczenie złotem.
To jak mamy coś powiedzieć co innych zrani ,to może lepiej nic nie mówić?
Pozdrawiam pozytywnie zakreconych :) :) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

kruszynka pisze:Nie mogę już :? bo jak mnie włascicielka diamencika "dorwie" ...to tylko puch się posypie :lol: :lol: Zaraz tutaj się pojawi ,tylko kaweczkę wypije i diamencik musi ,wypuscić tę piekną kobietke z łóżeczka no wiesz......... ;)
No jestem , jestem :twisted:
ODPOWIEDZ