Walizka kurierem?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- Ida
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2010 11:08
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 13
Re: Walizka kurierem?
-
forumowicz
Przecież wcześniej napisałem - "Siódemka"Ida pisze:Mały problem polega na tym, że firmę kurierską zamawia się z wyprzedzeniem i trzeba być w domu przez kilka godzin, bo nie są w stanie określić dokładnej godziny odbioru.
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Staż sanatoryjny: 5
do poczty nic nie mam. Powiedzmy, że w dobie konkurencji z małymi wyjątkami działa dobrze. Jedyny i dla mnie największy mankament to jest to, że ciężką walizkę musimy dowieść aby nadać. Zgadzam sie z tym, ze przed wyjazdem jest masa spraw, ale można to jakoś zaplanować. Poza tym w zależności od firmy czas oczekiwania 3-4 godziny i to zazwyczaj do południa.
Ale ogólnie fajnie, że są firmy, które świadczą takie usługi i w sanatoriach nie robią problemu z odbiorem / w moim pani na recepcji zaproponowała nadanie dwa dni szybciej, abym nie denerwowała się czy zdąży dojechać razem ze mną/.
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

To tak jak z sałatką jarzynową.....takie same składniki a każda smakuje inaczej od każdej gospodyni
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
I nie tylko z odbiorem.Jak wracam nie czekam na kuriera tylko walizkę zostawiam w recepcji i stamtąd odbiera ją kurier.Ja jestem niezależna czasowo.w sanatoriach nie robią problemu z odbiorem
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Staż sanatoryjny: 5
my dyskutujemy i chyba ktoś z poczty. podejrzał nasze forum, gdzie niektórzy "chwalą" niskie ceny i od 01 marca paczki wysłane za pośrednictwem ... drożeją. Miejmy nadzieję, że inne firmy tego nie uczynią!!!!
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Małgosiu , nie każdy ma wypróbowane firmy, ja na przykład nigdy jeszcze nie wysyłałam walizki, ale teraz czytając Wasze wpisy rozważam taką ewentualność. Fajnie , że piszecie o tym , wymieniając swoje opinie i poglądy. Dla tych co nigdy nie korzystali jest to duża podpowiedź i pomoc. Wielkie dzięki za to.malgorzatas pisze:Jednym słowem każdy ma swoje wypróbowane firmy na której może polegac![]()
To tak jak z sałatką jarzynową.....takie same składniki a każda smakuje inaczej od każdej gospodyni
- malgorzatas
- Przyjaciel forum