Przerzeczyn-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bozka1964
Na forum od: 16 lut 2016 20:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Przerzeczyn-Zdrój

Post autor: Bozka1964 »

Mogę prosić o jakieś szczegóły nt. tego uzdrowiska? Mam skierowanie od 17 marca a w necie natknęłam się na nieciekawe informacje.Pozdrawiam
gpl70
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 13:54
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Przerzeczyn-Zdrój

Post autor: gpl70 »

Jestem tutaj jeden dzień i co mogę powiedzieć? Budynki częściowo odremontowane, obsługa miła, wyżywienie i zabiegi według mnie dobre. Uciążliwe jest to że wszystko jest w innych budynkach- rejestracja, basen, stołówka, zabiegi- wszędzie trzeba chodzić przez podwórze. A poza tym straszne ''zadupie'' kościół, cmentarz i dwa sklepiki i w około łyse pola. Telewizor kilkanaście programów(10.50), internet wifi na razie darmowe bo działa lub nie, opłata klimatyczna 21x4,opłata za pokój wedłóg cannika,parking 52.50, czajni na korytarzu darmowy w pokoju dodatkowa opłata. Życzę zdrowia i miłego wypoczynku.
ODPOWIEDZ