Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jestem tutaj jeden dzień i co mogę powiedzieć? Budynki częściowo odremontowane, obsługa miła, wyżywienie i zabiegi według mnie dobre. Uciążliwe jest to że wszystko jest w innych budynkach- rejestracja, basen, stołówka, zabiegi- wszędzie trzeba chodzić przez podwórze. A poza tym straszne ''zadupie'' kościół, cmentarz i dwa sklepiki i w około łyse pola. Telewizor kilkanaście programów(10.50), internet wifi na razie darmowe bo działa lub nie, opłata klimatyczna 21x4,opłata za pokój wedłóg cannika,parking 52.50, czajni na korytarzu darmowy w pokoju dodatkowa opłata. Życzę zdrowia i miłego wypoczynku.