Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

Re: Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Post autor: AGNIESZKA66 »

elizabet!!Bardzo Ci dziękuję za zrozumienie , zostałam już tak tu na forum żle odebrana , teraz nie wiem czy powinnam pisać ..może powinnam przeprosić za to że takie paskudne choróbsko się przyplątało akurat do mnie?? ale widzę że mnie rozumiesz ...tak pojadę i będę się ratować dokąd się da , bo wizja wózka nie jest zbyt przyjemna..choć i to już przerabiałam :( A Tobie kochana życzę dużo zdrówka i pięknej pogody w sierpniu i napisz koniecznie jak było!!!!pozdrawiam aga
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

AGNIESZKA66 ciesz się dziewczyno , że jedziesz i nie patrz na innych :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Agnieszko66 witaj :) :) tak jak napisała Margotka,ciesz się z wyjazdu ,lecz swoje dolegliwości ,nie zwracaj uwagi na przykre zdania :roll:
Słusznie padło pytanie ...ile jest jadu w ludziach..niesamowite ,wprost nie do uwierzenia ,straszne. :shock:
No no ale zaraz będa święta i pobożne miny i jak to sie ma na potem? nijak :!: :!:
Czy to ważne kto kiedy pojedzie ,gdzie i z kim i dlaczego ...załamka,ja osobiście traktuję takie postawy jak coś bardzo nagannego ,ot i wszystko.
Pozdrawiam Ciebie goraco ,spotkasz fajnych ludzi i to zrekompensuje Tobie te smutne chwile .
Trzymaj się cieplutko :kwiat: :serce: :serce: :serce:
Kamis3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:24

Post autor: Kamis3 »

Witaj Agnieszko 66
Tak sobie myślę, że powodem frustracji i dość nieprzyjemnych opinii jest zbyt długi czas oczekiwania na wyjazd, a także przedłużająca się zima, to może nastawiać nas do życia niezbyt przyjemnie, daleki jestem jednak od tego by poprawiać sobie nastrój wbijając komuś szpilę. Wykorzystaj ten wyjazd najlepiej jak potrafisz, życzę samych przyjemności i wiosny, także w sercu. :kwiat:
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

Post autor: AGNIESZKA66 »

Dzięki Margot ,kruszynko i Kamis3!!!Jesteście wspaniali i pójdę za Waszą radą , pojadę i będę się dobrze bawić!! :serce: :kwiat: :serce teraz to nawet czekanie na wiosnę jest przyjemniejsze!! :D Szkoda tylko że my Polacy to się cieszymy tylko wtedy jak ktoś ma gorzej od nas..prawda?? tylko pytam dlaczego czy nie jest fajniej cieszyć się razem z kimś???!!! :lol: ale to chyba dyskusja na inny temat...każdy z nas nie lubi czekać , choć czasem trzeba. Teraz idą święta taki miły czas, więc Wam kochani składam najserdeczniejsze życzonka , dużo zdrówka i słoneczka i oczywiście plus 20 stopni
na termometrze za oknem!!! :kwiat: :kwiat: :kwiat: pozdrowionka aga
ps. Oczywiście wszystkim forumowiczom również życzę pogodnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych!!! :kwiat:
Awatar użytkownika
czapi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2011 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: czapi »

Jasmina już chyba w pociągu ,bo się nie melduje na forum !!
mady
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2013 11:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mady »

Witam wszystkich, dzisiaj dostałam info jadę od 09.05.13 do sanatorium Marta w Połczynie Zdroju. Czas oczekiwania to ok. 2 lata, NFZ mazowiecki reumatologia.
Wniosek złożony w 05/2011 i przy nr 1890 przydział WRESZCIE! Jeśli ktoś był tam ostatnio proszę o info.
Pozdrawiam :lol:
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: cieszyn »

wniosek złozony na poczatku marca 2013r dzisiaj odpowiedz listowna na TAK. Sprawdzam przegladarke a tu juz termin i mejsce czyli poczatek maja. Zeby nie denerwowac innych uzdrowiskowe leczenie szpitalne dorosłych :D , pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Cieszyn :kwiat: gratuluję miejsca. Ja też otrzymałam Cieplice poszpitalne w ciągu 2 miesięcy ( października 2012r.) :)
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: cieszyn »

dzieki ale teraz problem z dojazdem
ODPOWIEDZ