Klara Klara
Byłam dzisiaj na spacerze i wdepnełam do Twojego miejsca wypoczynku na czas świąteczny. Tak jak napisałam wrócisz zadowolona.Przepytałam recepcjonistę co masz w tym pakiecie/wpierw doczytałam hi/ i potwierdził wszystko. Bardzo miła obsługa w recepcji. Odpowiednia osoba / z wielką klasą/ w odpowiednim miejscu.
Dopowiedział ,ze nie pisze ale jest dodatkowo lampka winka codziennie dla dorosłego lub piwko...dla dzieci czekolada
Wypatrzyłam informacje o parkingu...tak po 10 zł doba i znowu podpowiedż ,że dobrze zadzwonić,zarezerwować miejsce...bo w święta może być z tym problem...może ale nie musi być
Swiecenie potraw tak jak w ofercie ....w restauracji ...przygotowanie pisanek,koszyczków itd
Obiad można dokupić nie po 50 zł a po 30 zł
Przy przedłużeniu pobytu lub wcześniejszym przyjeżdzie 10 % rabatu od ceny
Bez żadnego problemu miły recepcjonista pokazał mi pokój. I tak jak masz fotkę ; pokój duży, duża łazienka, czysciutko aż pachnie a na reczniczkach ułożone jednorazowe kosmetyki.
Brak czajnika -ale na życzenie/możesz dodzwonić lub na miejscu/ bedzie szybciutko dołożony według życzenia.
SzymonH

Malgorzatas

Selene

i ja podpowiadliśmy aby Twój pobyt był taki jakiego oczekujesz. Miłego czasu, spacerów i romantycznego nastoju na moim hi molo i wracaj z pobytu