Olymp II Kolobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Olymp II Kolobrzeg

Post autor: Selene »

Witaj klaraklara :kwiat:

Byłam w Olimp II i to dobry wybór. Pokoje są duże i przestronne. W przedpokoju jest duża i przestronna szafa. Na wyposażeniu na ma szlafroka ale można wypożyczyć - 10 PLN za dobę. Nie ma również czajnika ale na moja prośbę bezpłatnie mi udostępniono.
Parking jest dodatkowo płatny również 10 PLN za dobę. Ja miałam śniadanie i kolację w formie bufetu. Można dokupić obiad za 50 PLN -ale jak dla mnie to było stanowczo za drogo :twisted:
Sądzę, że będziesz zadowolona. :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
SzymonH
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 09:37
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: SzymonH »

Witam,

Mam kilka zdjęć, które mi pozostały w archiwum rodzinnym, załączyłem na wstępie jedno zdjęcie.
DSC05124.JPG
DSC05124.JPG (54.8 KiB) Przejrzano 6048 razy

Pozdrawiam,

Szymon
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Post autor: klaraklara »

Szymon super dzięki wielkie :)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Klara Klara :)
Byłam dzisiaj na spacerze i wdepnełam do Twojego miejsca wypoczynku na czas świąteczny. Tak jak napisałam wrócisz zadowolona.Przepytałam recepcjonistę co masz w tym pakiecie/wpierw doczytałam hi/ i potwierdził wszystko. Bardzo miła obsługa w recepcji. Odpowiednia osoba / z wielką klasą/ w odpowiednim miejscu.
Dopowiedział ,ze nie pisze ale jest dodatkowo lampka winka codziennie dla dorosłego lub piwko...dla dzieci czekolada
Wypatrzyłam informacje o parkingu...tak po 10 zł doba i znowu podpowiedż ,że dobrze zadzwonić,zarezerwować miejsce...bo w święta może być z tym problem...może ale nie musi być
Swiecenie potraw tak jak w ofercie ....w restauracji ...przygotowanie pisanek,koszyczków itd
Obiad można dokupić nie po 50 zł a po 30 zł
Przy przedłużeniu pobytu lub wcześniejszym przyjeżdzie 10 % rabatu od ceny

Bez żadnego problemu miły recepcjonista pokazał mi pokój. I tak jak masz fotkę ; pokój duży, duża łazienka, czysciutko aż pachnie a na reczniczkach ułożone jednorazowe kosmetyki.
Brak czajnika -ale na życzenie/możesz dodzwonić lub na miejscu/ bedzie szybciutko dołożony według życzenia.
SzymonH :) Malgorzatas :) Selene :) i ja podpowiadliśmy aby Twój pobyt był taki jakiego oczekujesz. Miłego czasu, spacerów i romantycznego nastoju na moim hi molo i wracaj z pobytu :D :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Klara i masz najbardziej wiarygodną odpowiedź od życzliwej istoty z Kołobrzegu.Alka,jesteś niezastąpiona w pomocy i kołobrzeskich informacjach. :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Felice...dzięki za miłe słowa. :kwiat:
Wiesz,tak mam : jestem pewna tego o czym piszę ale czasami potrzebuje 101 % tej pewności hi hi tak było i teraz. Pozdrawiam.alka
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alka, Szymonie ,Selen, Małgorzatas moi kochani tak bardzo się cieszę i jestem wam bardzo wdzięczna, dziękuję bardzo .nie wiem czy jesteście w Kołobrzegu w sanatorium, czy może mieszkacie tam, jak tylko weszłam na forum i zobaczyłam ten post to aż podskoczyłam z radości to się nazywa forumowa pomoc koleżeńska jeszcze raz bardzo mocno dziękuję za ważne informacja zwłaszcza dotyczące miejsca parkingowego tak zrobię zarezerwuję już dzisiaj.
Kochani ja dość często jestem w Kolobrzegu i chętnie spotkam się z wami, a może ktoś w okresie świątecznym też będzie :D .
Ja dużo podróżuję i zawsze sprawdzam też różne miejsca więc jeżeli mogę służyć pomocą to proszę bardzo.
Kochani buziaki i wielkie dzieki :)
Alka tak jak piszesz to jest te 101 % ja tez tak mam dzięki wielkie
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Moi kochani wróciłam z Olympu II ze świątecznego pobytu i powiem tak Olymp II to wspaniałe miejsce pod każdym względem wszystko było tak jak opisała Alka tak że jeszcze raz bardzo ci dziękuję .
Sam pobyt był bardzo udany , pokoje, SPA , i oczywiście jedzenie bardzo dobre , pogoda dopisała więc polecam wszystkim to miejsce.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Klara klara witam i dziękuję za mile słowa.
Cieszę się ,że pobyt miałaś 8-) 8-) i udany i że wrociłaś :D :D :D .Zapewne poopowiadasz Znajomym jak w Kołobrzegu jest a to najlepsza i najbardziej wiarygodna reklama miejscowości i obiektów na odpoczynek.Pogoda i tłumy nad morzem,na molo i w kawiarenkach świadczyły o wielkiej popularności wyboru miejsca przez wielu wielu miłośników tego kurortu. Zapewne przewijałyśmy się gdzieś obok siebie... Pozdrawiam.alka :kwiat:
ODPOWIEDZ