kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: ibizka wielkopolska »

Przez cały marzec zeszło tylko około 1300 numerkow , niedobrze sięgnie mnie jesień i to póżna
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

14 marca miałam 11750, dzisiaj 10000, to całkiem dobry wynik ;) . Myślę że to będzie czerwiec/lipiec (2.08.br. mija 2 lata) . :kwiat: :kwiat: Zdrowych i Radosnych Świąt dla wszystkich Kuracjuszy :kwiat: :kwiat: :kwiat:
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

Witam moj stan na 28 marzec to 4370 NFZ swietokrzyski. wniosek zlozony w maju 2012 nie jest zle czas oczekiwania ..16 miesiecy.Zycze Wam kochani wszystkiego dobrego , zdrowych, wesolych swiat
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Życzę wszystkim Zdrowych,pogodnych Świąt i smacznego jajka! :kwiat: ps. proponuję ozdoby typu jajeczka, kwiatuszki zamienić na bombki i choinkę. U mnie pada śnieg i to ostro.
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witaj ibizka.Życzę Ci super skierowania. :kwiat:
Pogodnych zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych wśród najbliższych dla wszystkich forumowiczów.
Słoneczka :) ,bo u nas za oknem od rana prawdziwa zima biało i pochmurno. :kwiat:
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

sisi pisze:A ja cała w niepokoju,żeby nie powiedzieć w nerwach.Moja ciotka ma teraz numer 1442,a mój to 2727.Małopolski NFZ. I przydziału nie widać,ale patrząc za okno wcale nam się nie spieszy :lol: Cioci zależy na tym ,żeby to nie był kwiecień,a mnie ,żeby to nie był maj.Potem to juz każdy termin nam pasi.A tak poza tym to wnioski były składane w VI 2011 i z NFZ poinformowano nas,ze czas oczekiwania to 18 m-cy.Czekamy na :kwiat: 8-) :kwiat:
sisi ja dostałem przydział 26 lutego przy numerku 1600-z groszami i jade 2 kwietnia.Z Malopolskiego NFZ.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

I nie jest fajnie jechać w okresie wakacyjnym!!!o zgrozo ludzi że hej!!
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

krys pisze:I nie jest fajnie jechać w okresie wakacyjnym!!!o zgrozo ludzi że hej!!
Krys,zdecydowanie masz racje,też nie jezdżę latem na urlopy i do sanatorium od kiedy dzieci przestały z nami jeździć,ale w tym roku mam wyjatkową sytuację.Ponieważ myslałam,że po 18 m-cach ,no powiedzmy po 20 bedziemy już po sanatorium,(czyli XII-II)to zaplanowałam wakacje. Tzn.do mnie przyjeżdża na cale 2 miesiące letnie liczna rodzina z zagranicy,a ja w tym czasie ulatniam się z mężem do siostry na te same 2 m-ce.W maju z kolei mamy komunię wnuczki i przyjazd dorosłego dziecka z bardzo daleka na 3 tyg.więc zostaje nam czerwiec i dowolny miesiąc letni na sanatorium.A poniewaz mam ogród to przed latem bedzie w nim duzo pracy,więc tak naprawdę to wyjątkowo pasuje nam lato.Dzwoniłam do NFZ i pytałam panią czy mogę wpłynąc na termin,tzn zgłosiłam chęc dłuższego oczekiwania ,nawet do późnej jesieni,ale usłyszalam ,że nie mogą przedłużać czasu oczekiwania.Zmienic moga termin tylko ze wskazań lekarskich.Nic to, może się uda minąć terminem ze wszystkimi innymi planami. :oops:
Poza tym wszystkiego najlepszego w ten zimowy czas,zdrowych ,pogodnych Świat Wielkanocnych :kwiat: życzę wszstkim Kuracjuszom. ;) :kwiat:
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Witam. Tyle czasu już czekam, ze mi sie odechciało jechać. :(
Wesołych świat, Zastanawiam sie czy nie wyjąć choinki, ale gdzie ja teraz karpia dostane. ;)
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: maadziula »

Dzisiaj dostałam przydział przy numerze 195 Świętokrzyski NFZ Krynica Zdrój Watra od 19.05 - 9.06.2013 Mam nadzieje że do tego czasu będzie już po zimie.
Wszystkim forumowiczom życzę wesołych Świąt .(pogoda Bożonarodzeniowa) :kwiat:
Zablokowany