kolejowy szpital uzdrowiskowy w Ciechocinku

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Janinka
Na forum od: 20 cze 2011 13:25

kolejowy szpital uzdrowiskowy w Ciechocinku

Post autor: Janinka »

Witam wszystkich :) po wielomiesięcznym oczekiwaniu jadę w sierpniu do szpitala uzdrowiskowego z NFZ.Ciechocinek ul Zdrojowa 17.Przeszukałam internet ale wiadomosci jakies szczątkowe...może ktos życzliwy cos opowie?Jestem po 2 operacjach kregosłupa i bardzo zalezało mi na basenie -ale na zdjęciach wyglada mizernie,pokoje malutkie -mam zle przeczucia. :( Pocieszycie?
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 01:16

Re: kolejowy szpital uzdrowiskowy w Ciechocinku

Post autor: ZIGI »

Hejka bylem w Ciechocinku ale nie w kolejowym jak mam rade jeśli pokoje by się okazały kiepskie to sam Ciechocinek pozwiedzasz a idąc od teatru w kierunku kiedyś biedronki była urocza cukiernia z pysznymi ciastami sam dziennie tam chodziłem na kawę ciastka czekoladę lody . Liczę ze od 2002 doku tężnie n wyremontowali jest też gdzie pospacerować potańczyć życzę słoneczka i zgranej paczki ZIGI :)
Janinka

dzięki Zigi :) za ciepłe slowa-zawsze to miło posiedziec w cukierni i pospacerowac po miescie.Moze choc pogoda dopisze.pozdrawiam serdecznie.
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 01:16

Post autor: ZIGI »

Hejka niema za co życzę słoneczka fajnego towarzystwa fajnych zabiegów i spacerów oraz kogoś fajnego do potańczenia :D ZIGI
inez37
Na forum od: 28 maja 2011 14:12

Post autor: inez37 »

Wiatm ! ja też będe w sierpniu w ciechocinku Janika w kolejowym własnie jadę z lubelskiego
Janinka

[quote="inez37"]ja też będe w sierpniu w ciechocinku Janika w kolejowym własnie jadę z lubelskiego[/quot
witam Inez -ja będę dopiero we wrzesniu w kolejowym , ale nikt nic nie wie jak tam jest.Możesz napisac pare słów? -bedę :) wdzięczna- pozdrawiam Janinka
ODPOWIEDZ