Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich po wielomiesięcznym oczekiwaniu jadę w sierpniu do szpitala uzdrowiskowego z NFZ.Ciechocinek ul Zdrojowa 17.Przeszukałam internet ale wiadomosci jakies szczątkowe...może ktos życzliwy cos opowie?Jestem po 2 operacjach kregosłupa i bardzo zalezało mi na basenie -ale na zdjęciach wyglada mizernie,pokoje malutkie -mam zle przeczucia. Pocieszycie?
Hejka bylem w Ciechocinku ale nie w kolejowym jak mam rade jeśli pokoje by się okazały kiepskie to sam Ciechocinek pozwiedzasz a idąc od teatru w kierunku kiedyś biedronki była urocza cukiernia z pysznymi ciastami sam dziennie tam chodziłem na kawę ciastka czekoladę lody . Liczę ze od 2002 doku tężnie n wyremontowali jest też gdzie pospacerować potańczyć życzę słoneczka i zgranej paczki ZIGI
[quote="inez37"]ja też będe w sierpniu w ciechocinku Janika w kolejowym własnie jadę z lubelskiego[/quot
witam Inez -ja będę dopiero we wrzesniu w kolejowym , ale nikt nic nie wie jak tam jest.Możesz napisac pare słów? -bedę wdzięczna- pozdrawiam Janinka