Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja byłam w styczniu w "Róży" w Ustroniu i wróciłam bardzo zadowolona. Brak tam jedynie basenu do pływania - jest taki mały do ćwiczeń w wodzie... Rehabilitanci świetni - zabiegi wszystkie na miejscu, jedzenie super - trzeba uważać by nie przytyć, okolica piękna... Warunki mieszkaniowe też w porządku - pokój dwuosobowy, w pokoju czajnik, naczynia, ręcznik duży i mały oraz prześcieradło do ćwiczeń... Mój pierwszy pobyt a odczucia bardzo pozytywne - no może niektórym brakowało dancingów ale chętni biegali do sąsiedniego Ziemowita lub Malwy...
Witam! Lada chwila czeka mnie wizyta u orzecznika ZUS`u. Może będzie taka możliwość ze będe iał wybór sanatorium( Ale wątpie w to). Jestem po operacji barku. Na 99% będzie sanatorium( o ile dostane przydział) w woj. zachodniopomorskim lub pomorskim. Pewnie tak wysle mnie ZUS Słupsk. Bardzo zależy mi na jakości zabiegów. Macie koleżanki lub koledzy jakieś propozycje gdzie najlepiej się wybrać?
cieszyn pisze:Witam! Lada chwila czeka mnie wizyta u orzecznika ZUS`u. Może będzie taka możliwość ze będe iał wybór sanatorium( Ale wątpie w to). Jestem po operacji barku. Na 99% będzie sanatorium( o ile dostane przydział) w woj. zachodniopomorskim lub pomorskim. Pewnie tak wysle mnie ZUS Słupsk. Bardzo zależy mi na jakości zabiegów. Macie koleżanki lub koledzy jakieś propozycje gdzie najlepiej się wybrać?
Jeśli chodzi o jakość zabiegów to polecam Bryzę w Dźwirzynie