Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wieslawa kowalska633 pisze: Witaj Marlenka! Jaki masz czas oczekiwania wpisany
Napisano około 23 miesięcy
Ale znalazłam swój stary wniosek - listopad 2013 miałam numerek 48910 i czas oczekiwania około 22 miesiące - sprawdziło się z dokładnością co do 1 dnia
Witam wszystkich No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
martynaQ pisze:Witam wszystkich No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
Martyna zmiana miejsca czy terminu Koleżanka właśnie dostała po zmianie ten sam ośrodek, tylko inny termin.Może zależy od powodu i odpowiedniego udokumentowania.
Asia jak Ty w sierpniu to ja za Tobą-wrzesień Dziewczyny pozdrawiam serdecznie i dobrego obrotu sprawy
Asiu No to chciałam jak najlepiej Po wczorajszym święcie coś mi sie poprzestawiało Albo nie zakodowałam ,do przyszłego roku to może coś sie zmieni ,na lepsze oczywiscie.
martynaQ pisze:Witam wszystkich No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
Martyna zmiana miejsca czy terminu Koleżanka właśnie dostała po zmianie ten sam ośrodek, tylko inny termin.Może zależy od powodu i odpowiedniego udokumentowania.
Asia jak Ty w sierpniu to ja za Tobą-wrzesień Dziewczyny pozdrawiam serdecznie i dobrego obrotu sprawy
Moj przypadek jest akurat taki,że nie mogę chodzić po górach ze względu na ból nog Krynica mi odpowiada bo blisko,ale ośrodek usytuowany jest na górzystym terenie,a chciałabym wychodzić z budynku.Dla mnie ten ośrodek,to byłoby 21 dniowe więzienie.
Witam Martynko dla Ciebie z Twoimi doległościami dobre byłoby sanatorium"Abaton",znajduje się w samym centrum Krynicy ,nie potrzeba nigdzie się wspinać i wszędzie blisko.Pozdrowienia i wszystkiego dobrego