NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2015 20:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: NFZ Małopolska

Post autor: Marlenka »

wieslawa kowalska633 pisze: Witaj Marlenka! Jaki masz czas oczekiwania wpisany :?:
Napisano około 23 miesięcy ;)
Ale znalazłam swój stary wniosek - listopad 2013 miałam numerek 48910 i czas oczekiwania około 22 miesiące - sprawdziło się z dokładnością co do 1 dnia :D
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

W naszym NFZ wydłużył się czas oczekiwania o jeden miesiąc bo i ilość wniosków wzrosła. :shock:
Dwa lata wstecz było 22 miesiące wczesniej 21, teraz 23. :shock:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: martynaQ »

Witam wszystkich :) No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jeszcze dla zaspokojenia ciekawości,to czas oczekiwania u mnie wyniósł 2 lata bez 10 dni. Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :)
Ja składając wniosek , chciałam ustrzelić wyjazd na czerwiec . Z tego co widzę , może to być sierpień :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

martynaQ pisze:Witam wszystkich :) No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
Martyna zmiana miejsca czy terminu :?: Koleżanka właśnie dostała po zmianie ten sam ośrodek, tylko inny termin.Może zależy od powodu i odpowiedniego udokumentowania.

Asia jak Ty w sierpniu to ja za Tobą-wrzesień :roll: Dziewczyny pozdrawiam serdecznie i dobrego obrotu sprawy :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wiesiu , tylko , że ja w przyszłym roku :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Asiu :) No to chciałam jak najlepiej :lol: Po wczorajszym święcie coś mi sie poprzestawiało :lol:Albo nie zakodowałam ,do przyszłego roku to może coś sie zmieni ,na lepsze oczywiscie. :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:
martynaQ pisze:Witam wszystkich :) No i dostałam Krynica Zdrój ośrodek Mielec od 7 kwietnia.Nie odpowiada mi,napisałam prośbę o zmianę,jestem teraz ciekawa jak mnie potraktują .
Martyna zmiana miejsca czy terminu :?: Koleżanka właśnie dostała po zmianie ten sam ośrodek, tylko inny termin.Może zależy od powodu i odpowiedniego udokumentowania.

Asia jak Ty w sierpniu to ja za Tobą-wrzesień :roll: Dziewczyny pozdrawiam serdecznie i dobrego obrotu sprawy :) :kwiat:
Moj przypadek jest akurat taki,że nie mogę chodzić po górach ze względu na ból nog :( Krynica mi odpowiada bo blisko,ale ośrodek usytuowany jest na górzystym terenie,a chciałabym wychodzić z budynku.Dla mnie ten ośrodek,to byłoby 21 dniowe więzienie.
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewasia »

Witam :!: :kwiat: Martynko dla Ciebie z Twoimi doległościami dobre byłoby sanatorium"Abaton",znajduje się w samym centrum Krynicy ,nie potrzeba nigdzie się wspinać i wszędzie blisko.Pozdrowienia i wszystkiego dobrego :kwiat:
ODPOWIEDZ