Reportaż radiowy - temat sanatoryjny.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Reportaż radiowy - temat sanatoryjny.

Post autor: administrator »

Nie chciałem go sam wklejać Selene, choć odsłuchałem reportaż dużo wcześniej, chciałem po prostu by Dzi się nim pochwalił jako ten, który go wyszukał ;)
Ale skoro już jest to ok ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, super reportaż i dobrze że Dzi go wyłapał - samo życie, wielokrotnie obserwowałem przytoczone scenki siedząc cichutko w kąciku różnych lokali sanatoryjnych i widziałem opisane zdarzenia, wnioski wyciągałem identyczne- o sprawdzeniu się czy jeszcze panie mogą wyrwać młodego mena, przy wejściu na stołówkę czuło się na sobie kilkadziesiąt par oczu zawieszonych na sobie- niczym na wybiegu, mody albo koni do sprzedania, zgadzam się z wypowiedziami że to panie wiodą prym w różnego rodzaju podchodach i gierkach- zresztą przeważają liczbowo w sanatoriach i lokalach- sprawdzają czy sex a pil jeszcze działa i ile go posiadają, czasami nie licząc się z konsekwencjami, a niektóre bidule męskie wpadają z deszczu pod rynnę- wyrwali się z domowego reżimu i wpadli pod reżim sanatoryjno turnusowy, kończy się to tym że szukają pod koniec turnusu spłukani do zera, męskiego towarzystwa i wypicia w spokoju i w pokoju piwka przy kartach, bogatsi o nowe, stare doświadczenia, po czym z wielką ulgą wracają do sprawdzonych domowych pieleszy i.........czekają na następne....skierowanie do sanatorium, chyba że zostali cudownie ozdrowieni już po jednym pobycie ;) ;) ;) pozdrawiam i szybkich realizacji.....tychże skierowań życzę :!: :!: ;) :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Myślę, że dobrze, że są tego typu reportaże. A tutaj komentarze (jak Twój Andrzeju) kuracjuszy,
którzy nie z jednej sanatoryjnej stołówki chleb jedli :).
Dzięki Admin za przyzwolenie na umieszczenie linku. Pozdrawiam :).
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Dzi :kwiat: bardzo Cię przepraszam, że pozwoliłam sobie za Ciebie wkleić link z tak ciekawym tematem wyszperanym przez Ciebie.
Jeszcze raz przepraszam :oops: :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Selenko no co Ty. To ja Ci dziękuję, że byłaś "na posterunku" :). Wczoraj wyłączyłem się wcześniej, bo jeszcze
wieczorne zajęcia domowe, i do 4.00 chciałem po prostu trochę pospać :).
Zakładając ten temat powinienem wcześniej po za forum uzgodnić "odejście" od regulaminu z Adminem i od razu umieścić link. Miła wczorajsza kurtuazja Admina, ale w przyszłości, w podobnym przypadku moderując forum proponuję by Admin od razu wprowadził link, czy też inne udogodnienia dla czytających. Pozdrawiam.
Seleno jeszcze raz dziękuję - proszę nie przepraszaj - bo wprowadzasz mnie w zakłopotanie :).
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Dzi :kwiat: dziękuję za wyrozumiałość :oops: Reportaż okazał się bardzo ciekawy ja zaś wróciłam wspomnieniami do Nałęczowa.
Nie byłam wprawdzie w sanatorium leczy prywatnie w Termach Pałacowych i Pawilonie Angielskim i z nutką rozrzewnienia wspominam te pobyty :kwiat:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Seleno zrobiłaś przysługę i jeszcze dziękujesz za wyrozumiałość ?
Tutaj sanatoryjna tematyka. Nałęczów uzdrowiskami stoi :). Ale trzeba wiele turnusów, by w wolnym czasie
poznać większość innych zalet turystycznych tego miasteczka i okolic :).
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Droga Selene, jeśli Dzi pisze, że w porządku, to znaczy, że jest w porządku! :)
Dziękuję Ci za czuwanie jest naprawdę pomocne i dajesz forumowiczom wiele dobrego od siebie. Podziwiam to.
:kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Selene- ładne kwiatki.....dostawać od Admina....kwiatki :!: :!: :lol: :lol: ;) ;) Dzi a dla Ciebie ode mnie :kwiat: :kwiat: :kwiat: ;) :lol: :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak, ładne kwiatki. Jeśli Admin jest mężczyzną to wręczając Selene jest OK. Ale zaskoczyłeś mnie Andrzeju trzema...
Jeden to byłby jak w przysłowiu do kożucha(gdybym nosił) tej zimowej wiosny :).
Pozwolisz, że wspaniałomyślnie :) przekażę je :kwiat: :kwiat: :kwiat: Selene. Wybaczysz ? :D
ODPOWIEDZ