Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
cekaj
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2013 17:06
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: cekaj »

mea culpa!!!!! Sprawdziłem jeszcze raz i masz rację. Podczas drukowania jakoś nierówno drukowało i napis 24 dni kalendarzowe jest słabiej odbite, natomiast napis 24 dni robocze ładnie wytłuszczone i to skupiło mój wzrok.
johny60
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2016 10:09

Post autor: johny60 »

Witam serdecznie. Oczywiście też złożyłem wniosek do ZUS o sanatorium w ramach prewencji. Obecnie czekam na komisję i zobaczymy co z tego wyjdzie po komisji. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

johny60 pisze:Witam serdecznie. Oczywiście też złożyłem wniosek do ZUS o sanatorium w ramach prewencji. Obecnie czekam na komisję i zobaczymy co z tego wyjdzie po komisji. pozdrawiam
Powodzenia ;-)
johny60
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam. Wszystko okaże się po komisji ZUS-u. Myślę że raczej powinno być skierowanie, a to to byłoby cudownie. pozdrawiam :kwiat:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

johny60 pisze:Witam. Wszystko okaże się po komisji ZUS-u. Myślę że raczej powinno być skierowanie, a to to byłoby cudownie. pozdrawiam :kwiat:
Powodzenia u orzecznika i czekamy na dobre wieści :)
johny60
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam. czekam z niecierpliwością na komisję, a jak cos cokolwiek już będę wiedział to na pewno z racji tej zawiadomię wszystkich . pozdrawiam :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Wanda Maz »

Witajcie .Od godziny jestem posiadaczką skierowania do sanatorium w ramach prewencji z ZUS i nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo termin nie za ciekawy bo od 29 września w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym w Aleksandrowie Kujawskim. Jak przeczytałam dwie opinie to emocje opadły.Muszę się z tym przespać.Czekam na Wasze opinie o tym obiekcie.Pozdrawiam deszczowo ale ciepło:)
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Nie byłam w Aleksandrowie Kujawskim, ale czytając na forum :( ale są też dobre strony-zwiedzisz Toruń. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Wanda Maz »

No właśnie teraz trafiłam na te pozytywne ale jeszcze muszę wysłać list do góry oby październik z prośba by październik to była naprawdę polska złota jesień i tak muszę chyba sobie t tłumaczyć bo nic się chyba nie da zmienić :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Wandziu ! ostatnie lata to złota polska jesień -właśnie w październku.Do tego ciepluto jak latem.Lepsze to niż upalne lato .
Dostałaś tamtą okolicę bo jesteś z mazowieckiego.Nas ze Śląska ZUS wysyła do Stróży :o
Też nie ciekawe opinie -sama zresztą oddałam skierowanie ze Stróży i wymieniłam na Beskidy, po przeczytaniu i wysłuchaniu relacji osób które tam były.
Pozdro...
ODPOWIEDZ