Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mea culpa!!!!! Sprawdziłem jeszcze raz i masz rację. Podczas drukowania jakoś nierówno drukowało i napis 24 dni kalendarzowe jest słabiej odbite, natomiast napis 24 dni robocze ładnie wytłuszczone i to skupiło mój wzrok.
Witam serdecznie. Oczywiście też złożyłem wniosek do ZUS o sanatorium w ramach prewencji. Obecnie czekam na komisję i zobaczymy co z tego wyjdzie po komisji. pozdrawiam
johny60 pisze:Witam serdecznie. Oczywiście też złożyłem wniosek do ZUS o sanatorium w ramach prewencji. Obecnie czekam na komisję i zobaczymy co z tego wyjdzie po komisji. pozdrawiam
Witajcie .Od godziny jestem posiadaczką skierowania do sanatorium w ramach prewencji z ZUS i nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo termin nie za ciekawy bo od 29 września w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym w Aleksandrowie Kujawskim. Jak przeczytałam dwie opinie to emocje opadły.Muszę się z tym przespać.Czekam na Wasze opinie o tym obiekcie.Pozdrawiam deszczowo ale ciepło:)
No właśnie teraz trafiłam na te pozytywne ale jeszcze muszę wysłać list do góry oby październik z prośba by październik to była naprawdę polska złota jesień i tak muszę chyba sobie t tłumaczyć bo nic się chyba nie da zmienić
Wandziu ! ostatnie lata to złota polska jesień -właśnie w październku.Do tego ciepluto jak latem.Lepsze to niż upalne lato .
Dostałaś tamtą okolicę bo jesteś z mazowieckiego.Nas ze Śląska ZUS wysyła do Stróży
Też nie ciekawe opinie -sama zresztą oddałam skierowanie ze Stróży i wymieniłam na Beskidy, po przeczytaniu i wysłuchaniu relacji osób które tam były.
Pozdro...