NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ Małopolska
Martynka wiem, nie leży Ci to Busko,ale na pewno towarzystwo zrekompensuje wszystko i będziesz zadowolona.Z tego co wiem dużo osób stara się właśnie o Busko i nawet dłużej czekają ze względu na zabiegi.
Gdybyśmy byli prorokami
Już miałam pietra,że zaginęło.
-
martynaQ
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sty 2016 17:56
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
-
martynaQ

Wiesia napisz proszę jaka sugestia lekarza z NfZ odnośnie miejsca gdzie planują Cię wysłać.wieslawa kowalska633 pisze:Witaj EwaTaki niski numer to przydział jeszcze przed świętami możliwy,życzę Ci fajnego kurortu wymarzonego nadmorskiego
![]()
Martynka wiem, nie leży Ci to Busko,ale na pewno towarzystwo zrekompensuje wszystko i będziesz zadowolona.Z tego co wiem dużo osób stara się właśnie o Busko i nawet dłużej czekają ze względu na zabiegi.
Gdybyśmy byli prorokami![]()
![]()
.Jurto załatwiam weryfikację ,dopiero dzisjaj doszło skierowanie.
Już miałam pietra,że zaginęło.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Żadnych propozycji nie było wpisanych ,sprawdziłam dokładnie.Widocznie nie wszystkim od razu wpisują.Do końca będę w niepewności.
Zaznaczone miałam nadmorskie,ale to nie znaczy ,że tak będzie.Czas pokaże ,wysłałam dzisjaj listem poleconym.Pozdrawiam Cię serdecznie.
- ewasia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 paź 2014 17:51
- Podziękowano: 3 razy
-
martynaQ

-
martynaQ

Wiesia,ja również Cię pozdrawiam i żeby nie zapeszać,to lepiej nic nie będę pisać na temat Twojego wyjazdu,sądzę tylko,że w końcu komuś musi się spełnić to o czym marzywieslawa kowalska633 pisze:Martynka!Specjalnie poszłam osobiście,żeby zobaczyc i co
jajko niespodzianka do końca będzie
![]()
![]()
![]()
Żadnych propozycji nie było wpisanych ,sprawdziłam dokładnie.Widocznie nie wszystkim od razu wpisują.Do końca będę w niepewności.![]()
Zaznaczone miałam nadmorskie,ale to nie znaczy ,że tak będzie.Czas pokaże ,wysłałam dzisjaj listem poleconym.Pozdrawiam Cię serdecznie.![]()