NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Re: NFZ Małopolska

Post autor: ewasmukla »

Oczywiście,że się pochwalę :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Witaj Ewa :kwiat: Taki niski numer to przydział jeszcze przed świętami możliwy,życzę Ci fajnego kurortu wymarzonego nadmorskiego :)
Martynka wiem, nie leży Ci to Busko,ale na pewno towarzystwo zrekompensuje wszystko i będziesz zadowolona.Z tego co wiem dużo osób stara się właśnie o Busko i nawet dłużej czekają ze względu na zabiegi.
Gdybyśmy byli prorokami :?: :?: :?: .Jurto załatwiam weryfikację ,dopiero dzisjaj doszło skierowanie.
Już miałam pietra,że zaginęło. :o
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: martynaQ »

Witaj Wiesia :kwiat: :serce: No to jak już będziesz po weryfikacji,to będzie szybciutko leciało,ani się obejrzysz,a będziesz walizkę pakować :) Ja to nie wiem czy mi potrzebna będzie waliza,bo jadę samochodem,jak mi czegoś zabraknie,to pojadę do domu i przywiozę,mam nie całe 80 km :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:Witaj Ewa :kwiat: Taki niski numer to przydział jeszcze przed świętami możliwy,życzę Ci fajnego kurortu wymarzonego nadmorskiego :)
Martynka wiem, nie leży Ci to Busko,ale na pewno towarzystwo zrekompensuje wszystko i będziesz zadowolona.Z tego co wiem dużo osób stara się właśnie o Busko i nawet dłużej czekają ze względu na zabiegi.
Gdybyśmy byli prorokami :?: :?: :?: .Jurto załatwiam weryfikację ,dopiero dzisjaj doszło skierowanie.
Już miałam pietra,że zaginęło. :o
Wiesia napisz proszę jaka sugestia lekarza z NfZ odnośnie miejsca gdzie planują Cię wysłać.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Martynka! :kwiat: Specjalnie poszłam osobiście,żeby zobaczyc i co :?: jajko niespodzianka do końca będzie :o :o :o
Żadnych propozycji nie było wpisanych ,sprawdziłam dokładnie.Widocznie nie wszystkim od razu wpisują.Do końca będę w niepewności. :(
Zaznaczone miałam nadmorskie,ale to nie znaczy ,że tak będzie.Czas pokaże ,wysłałam dzisjaj listem poleconym.Pozdrawiam Cię serdecznie. :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewasia »

Witam Cię Martynko :kwiat: od ostatniego wpisu dot.Twojego przydziału minęło trochę czasu,pomimo że życzyłam Ci Krynicy -"Abaton" to widzę -że przydziały to jak los na loterii ,albo się trafi,albo nie.Jeżeli się nic nie zmieni do Twego wyjazdu,to życzę dobrego towarzystwa i pogody.Pozdrowienia :kwiat:
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Ewunia :serce: No niestety jest jak jest,jeszcze daleko do wyjazdu,czas pokaże co i jak będzie.Z towarzystwem może być ciężko,bo do Buska przyjeżdżają ludzie w dość podeszłym wieku,ale na zapas nie będę się martwić.Dziękuję za to czego mi życzysz,oby się spełniło :kwiat: :)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wieslawa kowalska633 pisze:Martynka! :kwiat: Specjalnie poszłam osobiście,żeby zobaczyc i co :?: jajko niespodzianka do końca będzie :o :o :o
Żadnych propozycji nie było wpisanych ,sprawdziłam dokładnie.Widocznie nie wszystkim od razu wpisują.Do końca będę w niepewności. :(
Zaznaczone miałam nadmorskie,ale to nie znaczy ,że tak będzie.Czas pokaże ,wysłałam dzisjaj listem poleconym.Pozdrawiam Cię serdecznie. :serce: :kwiat:
Wiesia,ja również Cię pozdrawiam i żeby nie zapeszać,to lepiej nic nie będę pisać na temat Twojego wyjazdu,sądzę tylko,że w końcu komuś musi się spełnić to o czym marzy :serce: :kwiat: Wysłałam znów do Ciebie e-meil,mam nadzieję,że w końcu dojdzie ,pozdrawiam Cię cieplutko i serdecznie :serce:
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Post autor: ewasmukla »

A ja nadal cierpliwie czekam ,myślę,ze już po Świętach będę mieć przydział.
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ewunia,ty pojedziesz wcześniej ode mnie,no chyba że pojedziemy razem :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ