Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, zakończyłem kurację w sanatorium Dedal. Obiekt ok, pokoje super wyposażone: tv, lodówka, czajnik, leżaki, suszarki do prania, naczynia i to wszystko bez jakichkolwiek dopłat. Łazienki w pokojach lub wspólne w studio. Wszystko świeżo odremontowane. Zabiegi na miejscu. Super personel. W budynku kawiarnia i codzienne wieczorki ze wspaniałym dj. Urokliwa okolica. Gorąco polecam, a sam chętnie do tego sanatorium wybiorę się. Pozdrawiam
Byłam w tym sanatorium 3 razy prywatnie na dwa tygodnie i też tak oceniam to sanatorium na jedno z najlepszych .Samo położenie Polańczyka jest bardzo malownicze.To sanatorium można innym polecić ,kto szuka dobrego sanatorium.Pozdrawiam wszystkich z forum:kwiat:
Witam miło czytać takie opinie ja jadę już 15czerwca pozdrawiam . Czy we wszystkich pokojach są balkony? Napisz jeszcze kilka słów . Jak z zabiegami czy i ile dają masaży suchych???
Witam serdecznie ,każdy pokój ma balkon a co do masaży to ja przez 14 dni miałam 8.Jest dwóch masażystów z tego co ja wiem to pan i pani bardzo się przykładają do swojej pracy.Wszystkie zabiegi miałam do godziny 11,jest kąpiel siarczkowa solankowa mrożenie miejscowe można wykupić sobie prywatnie jak ktoś nie ma przeciw wskazań kriokomorę co bardzo polecam.Jak masz pytania to pytaj
Witam!! mam pytanie czy zabiegi można samemu sobie wybrać? bo jak bylismy w Inowrocławiu to pani doktor pytała co chcemy a jak w Polanicy to juz nie bo to co wyznaczył lekarz.
Witam Anetamaje i Krzysika23. Jeżeli chodzi o wybór zabiegów to zależy na jakiego lekarza trafisz bo jest ich kilku ,co do moich zabiegów to ja pana doktora poprosiłam o dane zabiegi które mi pomagają.Co do wycieczek to proponuję Zaporę Solińską ,Pętlę Bieszczadzką Łańcut, Lwów. To są moim zdaniem najważniejsze wycieczki ,ale na miejscu wybierzesz sobie jakie będą Ci odpowiadały.Życzę miłego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji .Pozdrawiam