Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot
czytałam o Równicy i tak zrobię jak radzisz. Życzę Ci udanego pobytu w Krynicy jak wrócisz napisz opinię, może ja następnym razem też poproszę o Krynicę bo tam jest przepięknie.
Dzięki już ja się postaram o udany pobyt
A będę opisywać na bieżąco w miarę możliwości związanych z czasem wolnym
Trzymam kciuki za Ciebie i też napisz jak poszło
witam -czy nie bedac rencista ,ani na zwolnieniu lekarskim ani rechabilitacyjnym po prostu po wypadku i jednorazowym pobycie w sanatorium z ZUS besposrednio po wypadku 5 lat temu moge zlozyc podanie do zus o przyddzial i czy mam szanse na otrzymanie skierowania - pozdrawiam
Byłam wczoraj na komisji ZUS i dostałam skierowanie do sanatorium. Pan doktor był bardzo miły, pani przydzielająca trochę mniej, ale jestem ogólnie zadowolona. Przyznam, że trochę się obawiałam. Dostałam skierowanie do Amer-Pol w Polańczyku od 18 lipca 2013, z terminu jestem bardzo zadowolona, a Polańczyka i ośrodka nie znam i jest niewiele opinii. Jeżeli ktoś był ostatnio byłabym wdzięczna za relacje nt. zabiegów, standardu pokoi itd. Strona internetowa wygląda zachęcająco ale to tylko reklama.
Witam. Chciałabym się dowiedzieć jakie dokumenty należy złożyć do ZUS celem otrzymania skierowania na wyjazd z prewencji rentowej. Jestem z mazowieckiego. Byłam w piątek w oddziale zus-u i powiedziano mi, że składa się tylko wniosek z dokumentacją lekarską. A na stronie internetowej czytałam, że trzeba dołączyć zaświadczenie z pracy i wywiad zawodowy....
no i nie wiem czy pani źle powiedziała czy na stronie źle odczytałam. Proszę o informację.Danka.