Energetyk -Swinoujscie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2013 18:54

Energetyk -Swinoujscie

Post autor: iza1970 »

Poszukuje informacji na temat tego osrodka-
warunki,zabiegi,zakwaterowanie itp.
Proszę o opinie.
Basia71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2012 08:44
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Energetyk -Swinoujscie

Post autor: Basia71 »

Byłam w Energetyku w 2012 i go dokładnie opisałam wrzuć w wyszukiwarkę a pewnie go znajdziesz. Byłam bardzo zadowolona
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz

Basiu znalazlam tylko strone tego osrodka w internecie. Natomiast tu na forum niewiele jest informacji. Niestety Twojego opisu z 2012 roku tez nie moge znalezc! Chyba gapa ze mnie! Bylabym bardzo wdzieczna gdybys napisala cos o pokojach,zabiegach itp,itd. Jesli wolisz napisz na maila [email].pl Szkoda ze nie jedziesz teraz!
Pozdrawiam-Iza
kavial
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2010 13:08

Post autor: kavial »

Witaj Iza 1970 ja też poszukuję wiadomości o tym sanatorium .Jest ich bardzo mało.A kiedy tam jedziesz?
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam turnus od 19.05-09.06 ale jade
dzień wcześniej z Krakowa.
kavial
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ja jadę po Tobie czyli mogę liczyć na relację jak było. Życzę słonka :kwiat: miłego towarzystwa :P zdrowia i samych pięknych chwil :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Iza wpisz w naszą wyszukiwarkę z prawej strony u góry . Nazwę i miejscowość jest opis koleżanki Basi 71 :)
iza1970
Kuracjusz
Kuracjusz

Oczywiście kavial ze zdam relacje ze wszystkiego po powrocie.
Dalej nic nie znalazłam odnośnie tego ośrodka mimo usilnej pomocy forumowiczów!
kavial
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

IZA 1970 Obie szukamy i nic. Bardzo mało informacji o tym sanatorium :( :( . A może nikt tam nigdy nie był :lol: :lol:
Basia71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2012 08:44
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Basia71 »

To jeszcze raz dla tych co nie mogą znaleźć mojego wpisu ; opisuję sytuację ( to co pamiętam) z września 2012. Byłam razem z synem ( on był jako komercyjny). Mieliśmy przytulny pokój na trzecim piętrze. Sanatorium jest w dwóch budynkach połączonych nie wszędzie można dostać się windą np do piwnicy gdzie są zabiegi oraz na trzecie piętro gdzie mieszkaliśmy. Dla osób sprawnych ruchowo to nie problem. Jedzenie bardzo smaczne i porcję wystarczające. Chleb który zostawał np ze śniadania był wystawiony i można było sobie dobrać przy kolacji. Jak naliczyłam to było 17 - różnych zup ; osobiście nie przepadam za zupami ale tam ( poza rosołem który akurat nie wyszedł) były pyszne. Kolacje często na gorąco. W pokojach jest : suszarka na pranie ;lodówka; TV; naczynia sztućce , talerzyk, kubeczek. Brak czajnika. Na korytarzu dystrybutory z gorącą i zimną wodą. Na parterze dostęp do komputera. Zabiegi miałam głównie do obiadu tylko jeden po. Dostałam te zabiegi które chciałam bez problemu. Personel bardzo miły i życzliwy. Są organizowane różne wycieczki i potańcówki . W Świnoujściu jest biedronka i lidl. Na zakupy chodziłam do miasta bo sklepy blisko ośrodka odstraszały cenami. Nie było problemu z wcześniejszym wyjazdem ja wyjechałam dzień przed końcem po obiedzie i jeszcze dostałam prowiant na drogę za kolację i śniadanie. Polecam wycieczkę statkiem po zatoce . Życzę dobrego wypoczynku. W razie pytań chętnie odpowiem :)
ODPOWIEDZ