Właśnie wróciłem z Muszyny i podzielę się swoimi wrażeniami .
Revita położona na niewielkim wzgórzu to budynek pamiętający starsze czasy ale dla kogoś kto nie wymaga super warunków jest miejscem odpowiednim .Pokoje w zasadzie o jednym standardzie z łazienkami 1i 2 osobowe ,studia 2+2 z niewielkim aneksem kuchennym każdy oczywiście z własną łazienką .Czajniki i lodówki na każdym piętrze w małych kuchenkach .
Z paroma wyjątkami na ostatnim piętrze wszystkie pokoje z balkonami ,jedne z widokiem na park ,ścieżkę zdrowia i panoramę Muszyny ,drugie skierowane na las .
W pokojach telewizor ,radio ,fotele ,ręcznik ,pościel zmieniana co tydzień ale na życzenie bez problemu częściej .Personel w całości bardzo sympatyczny i życzliwy .W zasadzie nie ma wieczornych kontroli ,trzeba być w budynku o 22 ale udało się nam załatwić również bez problemu póżniejszy powrót.Wyżywienie smaczne ,ilości może nie takie duże ale da się wytrzymać .Jeśli głód dopisuje można znależć w miasteczku knajpki z smaczymi potrawami .W budynku jest kawiarenka ale niestety na ten moment nieczynna .Chodziliśmy do Korony i restauracji Zaporadzie którą szczególnie polecam ,tak że z potańcówkami problemu nie ma
A sama Muszyna dla mnie mnie rewelacyjna ze słynnymi już ogrodami zmysłów ,wspaniałym widokiem z góry zamkowej ,ścieżkami w lasach ,dużą ilością ścieżek zdrowia i spokojem dla tych którzy go cenią .
I oczywiście Kawiarnia Szarotka w rynku z niesamowitym klimatem dawnych czasów i przepysznymi wyrobami cukierniczymi .
Dla mnie wyjazd udany w 100% tym bardziej że ekipa którą mieliśmy nie zdarza się zawsze tak zgrana i wesoła.
Dla kogoś o podobnych jak moje potrzebach mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce
Pozdrawiam